Yttrandefrihet

Jag beundrar faktiskt USAs yttrandefrihet. Jag ser upp till ett land som offentligt tillåter folk att visa vad de tror på. Även om det är nazister som oantastat av myndigheterna står och brölar sieg heil, även om det är muslimer som firar nån medeltida muslim (Husayn) genom att slå sig själva blodiga eller förespråkar sharia och islams överhöghet. Ja, till och med att man tillåter dessa lika galna muslimer som nazister att ostraffat uppfostra sina barn till nazistiska respektive muslimska vansinnigheter. Jag beundrar ett land där staten låter såna som Alex Jones yttra sig, som tillåter honom att göra en karriär på det som många anser vara ”hat”.

Jag anser ju förvisso att det handlar om hjärntvätt att uppfostra sina barn till att bli nazister eller muslimer (eller kristna bla bla bla) Men om man inte vill ha ett 1984-samhälle så får man vacker acceptera det.

Likväl som nazister och muslimer ska få uttrycka sina perversioner så ska man naturligtvis få uttrycka motsatsen offentligt. Det får man i USA. Eller har man hittills fått i alla fall. Det finns mörka krafter (exempel) som arbetar för att yttrandefriheten ska begränsas eftersom några känner sig ”kränkta”, och det handlar då inte om nazister kan jag berätta. Dem får man naturligtvis kränka hur man vill. Men allt oftare så har muslimer fått amerikanska myndigheter eller andra makthavare att förbjuda [negativa] yttringar mot den islamska ideologin och vansinnigheter inom islam.

Annonser

Ett svar to “Yttrandefrihet”

  1. Hemliga Arne Says:

    Det är konstigt att vi reagerar med ryggraden för nazistiska ideer men sväljer muslimska dylika med hull och hår.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: