Islamifieringen av Sverige.

Jag tillhör inte till dem som tror på att det pågår en medveten konspiration att islamisera europa där alla eller ens de flesta muslimer ingår i nån slags pakt, däremot pågår det ständiga försök att islamifiera Sverige. Vilket enligt min tolkning innebär extremisters försök att anpassa ett civiliserat samhälle till medeltida värderingar från arabien. Efterblivna värderingar som det moderna samhället bekämpat i århundraden och nu ska tvingas att regrediera.

Ständigt små nålstick där man utmanar moderniteten och moderna värderingar med idéer som har sin grund i en tidsanda som inte är relevant längre.

Oftast brukar det handla om att slöjor försöker tvinga sig in på arbetsplatser som inte delar de medeltida och idag efterblivna värderingarna. Det har dom i mångt och mycket lyckats med på skattebetalarnas bekostnad. Arbetsgivarna vet att staten hjälper till att utpressa arbetsgivare så färre och färre vågar stå emot islamifieringen.

Senast ut är ännu en extremist som försöker utpressa folktandvården att acceptera trams om att hon inte får visa sina armar när hon jobbar och ska behandla människor.

2015-04-29_07-11-45

Annonser

2 svar to “Islamifieringen av Sverige.”

  1. Navigare Says:

    Jag blir så förbannad när jag läser om sådant här att jag får blodsmak i munnen !!!!! Titta på hennes fräcka uppsyn. Hon skall minsann lära oss svenskar att nu är det islam som skall gälla och hör sen.

  2. Ratatosk Says:

    Att en och samma uppsättning regler skall gälla för alla är en självklarhet. Den som väljer att bli diskriminerad av detta faktum, saknar allt för mycket mellan öronen, för att kunna fungera på ett vettigt sätt i ett civiliserat samhälle.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: