Mona Sahlin är orolig plötsligt….

Det är intressant och notera hur många politiker, även journalister, mer eller mindre ändrar åsikt efter att de lämnat maktens korridorer. Undrar vad det beror på?

Men, jag ska inte klaga. Varje människa som kommer till insikt är en vinst samhället. Den här gången är det Mona Sahlin som blivit lika ”islamofobisk” som en annan.

Plötsligt har hon förstått att det finns muslimsk extremism och hon antyder lite försiktigt att det är ett muslimproblem i och med att hon uttrycker sig politiskt inkorrekt genom att antyda att den muslimska umman inte gör tillräckligt för att hejda spridningen av islam så som den såg ut när den där muhammed sägs ha levt. För vad vi kan konstatera är att nytolkningarna av Islam inte biter på vissa.

Hon verkar även kommit till insikt om att det finns saker som man ”inte får säga i det här jävla landet”. Alltså insikt om beröringsskräcken som tongivande debattörer, media och politiker har, och som hon själv hade, inte att förglömma. Man har närmast en patologisk fobi mot att förarga den lilla klick som twittervänstern utgör och deras twitterdrev genom att säga obehagliga sanningar eftersom dess makt är stor när det gäller att placera människor i olika fack. Till detta ska man lägga till skräcken för att förarga extrema muslimer som figurerar i svensk media och gnäller om ”islamofobi” som om de vore representativa för muslimerna. Och vi ska inte föringa det rädslan för det våld som ligger latent (här i Sverige iaf) i de extrema tolkningar som dessa muslimska mediefigurer gör. För att inte tala om extremvänsterns ständiga våldshot när de gömmer sig i vänsterdemonstrationer, med arrangörernas goda minne..

Det ska bli intressant och följa hur framtiden utspelar sig. Är det försent att börja ösa vatten i det sjunkande skeppet?

Annonser
Publicerat i kontrarasism. 1 Comment »

Ett svar to “Mona Sahlin är orolig plötsligt….”

  1. Hemliga Arne Says:

    Nej då ! Det ät aldrig för sent att svänga on på den rätta vägen. Faktiskt ganska underhållande att del den långsamma men säkra ändringen av färdriktningen. Än har hon inte fått med sig media men det kommer under våldsamma krumbukter och bortförklaringar. Så kör hårt Måns Muslim !


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: