”Islam är världen snabbast växande religion”

Det kan inte ha undgått någon att mer eller mindre extrema muslimer och dess svans av islamofiler springer omkring och påstår att islam ”växer snabbast”. Hur har de kommit fram till det verkar ingen fråga. Sitter någon och registrerar varje konvertit? Eller beror det på att just muslimer föder så många barn (som i sin tur indoktrineras till att bli muslimer)?

På sin höjd kan man säga att islam är väst-VÄRLDENS snabbast växande religion tack vare den enorma folkvandringen av muslimer från muslimland till väst. Hursomhelst så skulle det vara intressant och så någonting som ens påminner om bevis på att en religion som lever kvar i medeltiden vad gäller värderingar växer snabbast i en modern värld. Jag hävdar att det bara är önsketänkande propaganda för att få svagsinta att tro att ”islam är störst, bäst och vackrast” och därför ska konvertera.

Annonser
Publicerat i kontrarasism. 1 Comment »

Ett svar to “”Islam är världen snabbast växande religion””

  1. Hemliga Arne Says:

    Det enda som är sant är att muslimer föder en enorm massa barn. Även i modern tid resonerar de som på medeltiden. Alltid överlever väl ngn och kan hjälpa oss på ålderns höst. Så resoneras i muslimvärlden år 2015.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: