Hur länge är det möjligt att lura sig själv?

Vi är många sk ”främlingsfientliga” som i åratal anklagat massinvandringspolitikens företrädare för att vara orsak till att integrationen fungerar så uruselt som det gör i Sverige. Vi har påpekat det uppenbara faktum att man med öppna ögon skapar integrationsproblemen genom att ta in flera än man klarar av att integrera. Makten har försökt skylla sitt misslyckande på etniska svenskars ”strukturella rasism” och ”främlingsfientlighet” vilket i klarspråk betyder att etniska svenska i princip är rasister från födseln eftersom de är vita, (för vita har ju som bekant uppfunnit rasismen för några hundra år sen ;)) . Som bevis använder man det påståendet att ”i andra länder” så fungerar integrationen, om inte perfekt så bättre, vilket kan diskuteras, men vi lämnar det därhän för nu.

När någon påpekar detta självklara och logiska synsättet på svenska politikers totala misslyckande med sin invandrings- och integrationspolitik så ändras fokus när de märker att argumenten för massinvandring inte lurar så många längre, då heter det plötsligt att ”man ska vara medmänsklig” och att ”medmänsklighet har inget pris”. ”hur skulle du känna om din mamma inte fick fly från krig?”

Fine, men varför då gnälla om att integrationen är katastrofal? Varför då inte erkänna att man hellre vill ha sin tolkning av ”medmänsklighet” än att integrationen ska fungera? Nu antar jag att en massinvandringsförespråkare invänder och säger

”-men, din lilla anonyma rasist, de behöver inte stå i motsättning till varandra”

Om vi nu tittar på verkligheten och sen på floskeln som just levererats, vilket annat svar kan man ge än:

– jo, tydligen?

Tydligen är det så att fantasin om det multikulturella experimentet misslyckats kapitalt.

Läs gärna vad debattören på SVD har att säga om sakernas tillstånd

Annonser

3 svar to “Hur länge är det möjligt att lura sig själv?”

 1. Elaka gubben. Says:

  Hej Vargen.
  Jag har mailat till massor av sk.journalister och frågat vad strukturell rasism är förnågot.
  Ingen har svarat för det finns antaglingen ingen förklaring till vad det betyder.
  Kanske du har hört någon förklaring?
  Jag förgås av längtan att få reda på detta.

 2. Varg i Veum Says:

  Jag vet inte heller vad det är förutom snömos, men om vi ska tolka nyrasisterna med bruna rasifierade kroppar och diverse kulturmarxistiska kommunistkroppar, som är de som uppfunnit föreställningen, så är strukturell rasism när vita är i majoritet så finns det nån slags rasistegenskap som kommer till ytan och som gör att folk mer eller mindre omedvetet behandlar människor med annan hudfärg olika. Detta ska då ha uppkommit eftersom det vita samhället varit så homogent genom årtusendena att vita ser sig som herrar över andra. Det ligger som i de vita människornas natur att vara rasister när de är i majoritet.

  Föreställningen om ”strukturell” rasism bygger på tankegodset om att det i Sverige existerar en hudfärgsbaserad gemenskap som man inte öppnar upp för människor av någon annan hudfärg (eller kultur, för kultur är den nya hudfärgen/rasen)

  Sålunda får inga invandrare med annan hudfärg några jobb och de som får det är bara nåt slags alibin för att visa att man inte är rasist. De har inte blivit anställda för sin kompetens med andra ord. Ett av alla otaliga bevis för detta är att det inte finns 50% av alla hudfärger på en given arbetsplats vid varje givet tillfälle. Det blir nu många procent om alla hudfärger ska vara 50% men logik är inte någonting som kännetecknar nyrasister.

 3. Elaka gubben. Says:

  Tack för det Vargen.
  Där har dom vekligen lyckats svammla till det ordentligt.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: