Åsa Romson har trampat i skiten hon släppt ifrån sig

Jag såg nu inte partiledardebatten igår då jag misstänkte att det skulle vara kopior av alla andra partiledardebatter. Men borde kanske ha gjort det då det tydligen blev stor humor när självaste Åsa Romson, ledare för det parti som har den mest orealistiska synen på invandringspolitiken, sket i det blå skåpet.

Tydligen gjorde hon som PK brukar och jämförde situationen med migranter, som väljer att betala tiotusentals kronor för att åka båt över medelhavet, med de om inte betalade tiotusentals kronor för att få sitta i koncentrationsläger. Att det ”vi [inte] gör” mot migranterna (genom att inte hyra en armada med Airbus 380 och hämta alla som vill till Sverige, får man förmoda) är jämförbart med det nazisterna gjorde Auschwitz.

En sedvanlig jämförelse hos PK som inte sällan gör denna när man känner känslor. Men av någon anledning var den inte ok denna gång, vilket är intressant i sig.

Sen hade hon en Freudiansk felsägning och kallade romer för zigenare – två gånger!. Detta upprörde då nån sån så han kräver att Romson går på den föreläsning han ska ha om ”romers situation” för hon har ”förnedrat hela det romska folket”

Det är i sanning komiskt att se henne klafsa omkring i skiten som hon och liknande släppt ifrån sig överallt i debatten.

Karma is a bitch.

Annonser

4 svar to “Åsa Romson har trampat i skiten hon släppt ifrån sig”

 1. norrmannen65 Says:

  Den som levererade krokodiltårar och en massa känslor, var Jonas Sjöstedt (vpk) när han argumenterade mot Jimmie Åkesson. Jonas Sjöstedt är Satans avkomma och professionell hycklare.

 2. Argus Says:

  Om man nu har tagit sig ur det veritabla helvete som vissa delar av Syrien måste vara till ett relativt lugn i ett grannland, varför tar man sig då frivilligt till nästa veritabla helvete? Om man är beredd att riskera livet för livstids all-inclusive anser jag att man får skylla sig själv och inte skylla på Europas folk.

  Karl-Olov Åke Arnstberg beskriver på sin blogg skillnader i skuldfördelning mellan olika kulturer och den tesen är stark nog för att skicka multikulturen dit den hör hemma, historiens sophög.

 3. Hemliga Arne Says:

  Synd att inte Fridde var med. Då hade katastrofen varit total. Han har säkert nån ”rolig” kommentar till Auschwitz.

 4. Erik Says:

  Argus

  Man kan lätt föreställa sig hur man i Syrien sitter och väljer ut det land som skall få glädjas åt flyktingens närvaro.

  ”Hmm, här bryr de sig inte om gudar, de närmast föraktar religion och dessutom så bryr de sig inte om klanen i någon större utsträckning, en koosin eller bruscha betyder inte alls vad det betyder hos oss. Strukturella rasister är de också. Hörni, det här låter perfekt, dit åker vi!”


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: