Kommer Jesus snart? Märkliga ljud världen över…

Ett intressant youtubefenomen har fångat mitt intresse. Folk runtom i världen postar videor där de spelar in ödesmättade ljud som de påstår hörs. När man lyssnar på dem så kommer man (jag i alla fall 😛 ) genast att tänka på vad man läst i uppenbarelseboken. Änglars basuner och allt det där ni vet… Kanske man ska gå med i den religiösa fackföreningen och börja tro, för säkerhets skull?

Oavsett om det är änglar eller djävlar så är det intressant fenomen, (om det nu inte är en ljudens sädescirklar förstås) och man undrar vad de kan bero på.

Annonser

2 svar to “Kommer Jesus snart? Märkliga ljud världen över…”

  1. Pica pica Says:

    Spännande! Vad jag var intresserad av var att höra om detta ljud vad ungefär lika oavsett vilket land det noterats i. På mig låter det snarlikt. Sen väntar vi på att få veta om det är änglar eller djävlar, eller något annat som framkallat ljuden.

  2. Varg i Veum Says:

    Ska man tro videorna så verkar en del ljud vara ganska lika världen över men det finns varianter som låter som tung metall som gnids mot varandra också. Tills detta blir avslöjat som falsarium så är det verkligen mystiskt.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: