”Det finns ingen åsiktskorridor i Sverige”…. jo, tjena!

PK slår nu tillbaka mot det faktum att det finns en politiskt korrekt åsiktskorridor efter att fler och fler noterat densamma.

Tidigare har kommunister som Åsa Linderborg och liknande kämpat desperat mot synliggörandet av deras argumentationsteknik. Nu är det nån folkpartist i SVD.

2015-05-24_20-06-32

Den om att om någon vågar sig på att säga saker som är obekväma för åsiktsmakten så ska denne stigmatiseras med twitter- kulturside- och ledarsidedrev. Man menar på att stigmatisering och hat som inte kommer direkt från statsministerns mun inte alls har någon påverkan på samhällets åsiktsklimat.

Men fakta är att människor har fått sparken från sina jobb för sina åsikters skull. Människor som av någon anledning fortfarande är med i fack som Transportarbetarförbundet sparkas ut för att de inte ”delar” åsiktskorridorens sk ”värderingar”. Det finns vänstertwittrare som ringer till arbetsgivare och illa dolt antyder att de kommer att få problem om de har vissa personer anställda, personer vars åsikter inte passar in i just åsiktskorridoren. Bara ta och titta på vad som hände med Marcus Birro när han så naivt trodde att han skulle kunna tala fritt offentligt. Åsiktskorridor är alldeles för milt ord, det borde heta åsiktsfascism då mekanismerna och strukturerna är desamma hos twittervänstern som hos fascister. Det handlar om att hota till tystnad, twittervänstern använder inte direkt våld, men det behövs inte för att se till att vidmakthålla åsiktskorridoren..

Annonser

5 svar to “”Det finns ingen åsiktskorridor i Sverige”…. jo, tjena!”

 1. Bättre pris gör mig kåt och allt det där Says:

  Det du kallar ”twittervänster” är vanliga liberaler och inget annat. Tror det är dags att börja säga spade om spaden, även för dig.

 2. Two Different Shoes On Says:

  För dum för att kommenteras.
  Verkligen en underlig verklighetsbild.

 3. Argus Says:

  PK är klart den nya religionen, om inte annat så ser man det på Per Altenbergs saliga leende. Det borde därför genomföras en paragraf 7-undersökning på varje aspirerande politiker.

 4. Varg i Veum Says:

  Arnstad, operasångerskan, interasistmen, veronica palm, Liberaler?

 5. Bättre pris gör mig kåt och allt det där Says:

  Fint så. Epitetet ”vanliga enkla liberaler, höger och vänster” duger bra. De monsteroösa kommunisterna får vi spara till nästa världskrig.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: