”Vi” vill att folk utan flyktingskäl ska komma till Sverige”…

Proffstyckaren Danne Swedin på aftonbladet pratar om att ”vi” vill att folk utan flyktingskäl ska komma till Sverige men att ”vi” stänger ute ”riktiga” flyktingar. Vilka dessa ”vi” är går han inte närmare in på, så vi får förmoda att han pratar om sig själv och sina närmaste? Såtillvida han inte generaliserar som den värsta rasisten förstås…

Titta på det här:

Samtidigt är det en tydlig illustration av vår tids stora hyckleri.

När tusentals människor drunknar på Medelhavet i jakt på ett bättre liv svarar EU:s politiker med metoder för att täppa till hålen mot omvärlden.

Samtidigt vill vi att fattiga människor utan flyktingskäl tar sig hit.

Vilka är det som uppmuntrar och underlättar för illegala invandrare att jobba under slavförhållanden? Vilka är det som sänder sk ”signaler” om att ta sig till Sverige? Är det verkligen ”vi”? Eller är det såna som Danne som pratar om att poliser inte ska få kontrollera folks identiteter och inte utvisa illegala invandrare? Som pratar om att illegala invandrares ungar ska gå i skola? Som pratar om att illegala invandrare ska få nästan gratis vård, och då även tandvård? Som kalla illegala invandrare för ”papperslösa”?

Det finns sätt att hindra att illegala invandrare jobbar för slavlöner. Ett enkelt sätt är att straffa arbetsgivare som anställer svart arbetskraft, alltså straffa så att det känns. Gör som upphovsrättsindustrin och hitta på summor som de anses ha orsakat i skada genom att göra sina vinster på svart arbetskraft som tagit jobb från den halv miljon arbetslösa som redan finns. Följa lagarna helt enkelt. Men när polisen och myndigheter gör det så blir det ett jävla liv på twittervänstern och det tar hus i gammelmediehelvetet.
Förvisso är det så att såna som Swedin vet allt om hyckleri då de är levande bevis på sånt själva.

Annonser

Ett svar to “”Vi” vill att folk utan flyktingskäl ska komma till Sverige”…”

  1. Karl-Otto Hultström Says:

    Hur kan det komma sig då att alla ”flyktingar” är unga män i bästa stridsåldern ? Var är kvinnorna och de äldre Vi importerar unga soldater med uppgift att bilda kalifat i Europa. Sen kan godtrogna som AB skriva hur många snyftare som helst.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: