Redan i asylprocessen….

Här är en sammanfattning på hur asylprocessen går till. Redan i den processen läggs grunden för hur invandrare från avlägsna kulturer [inte] ska anpassa sig till Sverige.

Det här med ”jämställdhet” och ”allas lika värde” blir ickeasylsökande svenskar bombarderade med varje dag. Men det är ingenting som invandrare från avlägsna kulturer ska chockas med. De får nämligen ”lämna önskemål” om kön på deras skattebetalda biträde. Det står ingenting om de får lämna önskemål om vilken religion den skattebetalda biträdet får ha, men jag misstänker att det inte ens behövs. Förmodligen har man redan sett till att religiöst trams har företräde så att frågan inte ens ska uppstå.

Det skulle för övrigt vara intressant och se ett journalistiskt arbete på hur stor del av advokatkåren som lever på det flyktingindustriella komplexet. Det har ju redan märkts viss kritik hos gammelmedia, inte mycket men ändå, på miljonärer som tjänar miljoner på skattefinansierade flyktingboenden. Man kan bara föreställa sig vilka summor som går åt till skattefinansierade advokatbyråer.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: