Sverigdemokraterna är nordens ”palestinier” I princip.

Inför nationaldagen så kommer de sedvanliga bisarra vänsterfantasierna fram och lockar till klick (använd reklamblockare för bövelen!) Den här gången är det nån Malin Wigen på nyhetsbloggen ”Nyheter 24”  (unvis-länk så ingen risk att du uppmuntrar sajten genom att bidra ekonomiskt för dylikt trams) som är inne på samma spår som arabiskan vars känslor jag problematiserade tidigare.

De har nån bisarr föreställning om att svenskarna skulle vara skyldiga invandrare från MENA någonting för att de valt att komma till Sverige (trots att de rimligtvis borde sen tiotal år tillbaka vetat hur ”strukturellt rasistiskt” Sverige och svenskarna är)

Denna sortens människor anser att just Sverige inte ska ha någon gränskontroll, i alla fall när det handlar om MENA-folk. De anser att inga jobbiga frågor ska ställas för att utröna om de enligt FNs konventioner har rätt att få livslångt uppehåll och försörjning i Sverige. Det är tydligen deras ”rätt” att få invandra till Sverige hur som helst. Denna Malin anser att all världens folk i allmänhet och MENA-folk i synnerhet, har nån slags ”rätt” att bo i just Sverige. Den ”rätten” finns naturligtvis ingen annanstans än i deras irrationella känslotriggade hjärnvindlingar.

Låt mig påminna om vad massinvandring leder till: Israel.

Grundanledningen till att det är ett evigt bråk där är att judar massinvandrade till det brittiska protektoratet. Många går omkring och tror att konflikten började i och med Israels erkännande som en egen stat. Fakta är att det började med massinvandring, principiellt inte olik den som pågår idag ur många svenskars synvinkel. Sverigedemokrater, nationalister, nazister reagerar på samma naturliga sätt som araberna i Palestina gjorde när judarna massinvandrade runt förra seklets början. Judarna kom inte dit och med våld körde bort araberna i brittiska protektoratet i början. De bosatte sig på mark som inte ägdes av någon, alternativt köpte mark från araberna. De var de första sanna multikulturalisterna kan man ju säga.

Till slut blev de palestinska ”sverigedemokraterna” arga för att invandrarna hotade det som de uppfattar som sin nationalitet, kultur. Så araberna i protektoratet gjorde så som ultranationalister ofta gör; de började attackera de judiska bosättningarna som i sin tur började försvara sig, detta eskalerade till än mer våld från båda sidor och sionister började med våld att ta driva ut det som de ansåg hotade deras massinvandring. Även om araberna villigt fortfarande sålde mark till judar, så ansåg de våldsamma inom sionismen att det inte gick snabbt nog och började terrorisera oskyldiga araber. Och vi ser nu i dagens palestina det förlängda resultatet av massinvandring i Israel.

Nu är det ju lite skillnad på SDare och palestinier, de förra är inte lika benägna till våld, men det var inte palestinierna heller, i början, först när de ansåg att det kommit för många och efter att de inte fått gehör (om de nu ens sökte någon innan våldet?) för sina protester mot massinvandringen.

Massinvandring är aldrig någonting bra helt enkelt. Därför kan Sverige logiskt sett inte avskaffa gränskontrollen. Därför är dylika fantasier som dessa två kvinnor står för bara trams och det är märkligt att deras irrationella känslor inte ifrågasätts av gammelmedia.

Annonser

2 svar to “Sverigdemokraterna är nordens ”palestinier” I princip.”

  1. minnesdagen Says:

    Intressant vinklat. Vart detta slutar finns det ingen svensk som vet, att man låter andra ta över och bestämma över oss är ett ofantligt risktagande. Folkmorden i Sovjetunionen kanske bara var en förövning, samma människor drar i trådarna.

  2. Sofia Says:

    Apropå folkmorden i Sovjetunionen:
    http://bollyn.com/#article_15128


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: