Rotherhamsbarnen, offer för den antirasistiska rötan.

I denna BBC-dokumentär från maj i år, om barnvåldtäkterna i bara EN stad med knappt 250 000 invånare i Storbritannien. I EN stad, Rotherham, känner man bara till 1400, ETT.TUSEN.FYRAHUNDRA!, fall under knappt 20 år. Ingen vet hur stort mörkertalet är.

Myndigheter visste om att pedofiler härjade, men valde medvetet att inte göra någonting av drädsla för att antirasister skulle attackera dem. De skulle förmodligen förlora sina arbeten eller sättas i kurser om ”mångfald” Ett talande exempel på hur det fungerade var när väl någon lyckades få till en utredning. Utredaren noterade strukturerna i pedofilgruppen, det var i princip bara pakistanska muslimska män som ”groomade” barn till att bli sexslavar, ickemuslimska barn (inte bara vita utan även indiska ickemuslimska). Detta skulle hon tala tyst om och hotades med att tvingas gå en mångfalsdskurs för att lära sig de rätta ”värderingarna” i sitt uredningsarbete.

Det är en skakande historia om antirasismens strukturer, det är en historia om det pakistanska samhället i staden. Det är även en historia om muslimska strukturer. Det är en historia om religionsrasism skulle jag vilja påstå.

Annonser

Ett svar to “Rotherhamsbarnen, offer för den antirasistiska rötan.”

  1. Paco Says:

    Säger bara fy-fan! Håll extra koll på era barn för våra poliser, åklagare och politiker som har empati bara för muslimer och zigenare gör det inte!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: