”Främlingsfientliga” förgiftar debatten?

Det är tydligt att Sverigedemokraternas framgångar i opinionsmätningarna äntligen satt sina spår i debatten. Det är fler och fler politiker som börjar räta på ryggen och inte vara så skitnödiga över att förarga vänsterns känslor. Senast ut är moderaten Gunnar Hökmark som säger att ”vi måste kunna diskutera invandring” men sen lägger han till någonting väldigt bisarrt. Han säger att vi måste kunna diskutera invandring – ”utan att låta de främlingsfientliga förgifta debatten” Whatta fuck liksom? ”främlingsfientliga förgifta debatten”? Jag tror knappt mina ögon.

Snälla Gunnar, det är inte de ”främlingsfientliga” som förgiftar debatten så att vuxen diskussion inte kan uppstå. Du och moderaterna har ju själva förgiftat debatten (innan SDs framgångar tvingade er sluta hyckla) nästan lika mycket som vänstern genom era massakrer på budbärarnas karaktärer de senaste decenniet.. Det är ni som har förgiftat debatten istället för att diskutera vuxet och sakligt.

Herrejävlar, man baxnar över hur oärlig man kan vara som politiker. Personligen litar jag inte så mycket på politikers debattartiklar, särskilt inte från de politiker och partier som efter att de förlorat makten börjar gnälla om sånt de hade makten att förändra när de satt på den. Snacka går ju liksom…

Annonser
Publicerat i Chock!, hycklare. 1 Comment »

Ett svar to “”Främlingsfientliga” förgiftar debatten?”

  1. Csaba Kemeny Says:

    De ”etablerade” partierna och deras politiker har spelat bort allt som heter trovärdighet. Efter deras gemensamma insatser som resulterade i en ”humanitär stormakt” är bara de mest korkade väljare som fortfarande tror på vad dessa föredettingar vräker ut sig.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: