White Flight, igen…

Ännu en undersökning har gjorts på det mångkulturella experimentets effekter. När ett bostadsområde börjar bli alltför multikulturellt, dvs. när för många människor ur avlägsna och främmande kulturer flyttar in så flyttar svensken och de invandrare som kan ut från området. Många pratar vitt och brett, inte minst i media och sociala nätverk på nätet, om hur de älskar det sociala experimentet men när det kommer till kritan så tänker man på sina barn och deras framtid i första hand och flyttar till platser som är mindre drabbade av multikultur, om man nu ens bor där. Flytta dit är naturligtvis aldrig ett alternativ för etniskt svenska massinvandringsförespråkare. Det är de fattiga som inte har möjligheten att fly mångkulturen som får ta smällen. Till råga på allt blir de betraktade som rasister om de inte älskar MENA-kulturen de tvingas vara i – av de ”antirasister” som flytt eller aldrig ens bott i det paradis som alla utom de själva tvingas ”njuta” av.

Detta är ingenting nytt, detta fenomen är naturligt och har pågått och pågår överallt dit mångkultur påtvingas. Ändå tycks många vara förvånade, inte sällan sådana som upplever sig själva som ”antirasister”. De tar det som intäkt för myten om den ”strukturella rasismen” istället för att inse fakta om att det multikulturella experimentet inte fungerar.

Eftersom denna sorts människor baserar sin verklighetsuppfattning på irrationella romantiska känslor så är frågan om fakta biter på dem. Det enda som tycks påverka, i alla fall de som ännu inte är helt säkra på den påtvingade multikulturens förträfflighet, är om Sverigedemokraterna får framgångar i opinionsmätningar och val. Väljarflykten från sjuklövern är ett tecken på det. Dessa människor röstade inte på SD i valen, men har kommit till insikt om att massinvandringspolitiken måste få lite verklighetsförankring.

Annonser

2 svar to “White Flight, igen…”

  1. Erik Says:

    En intressant observation är att flyktingar kommer FRÅN mångkultur och detta gäller både intern white flight i Sverige och muslimer från MENA som flyr från den lokala mångkulturen.

    Och mångkultur HYLLAS i Sverige? Hur ser den tankefiguren ut? Har jag missat något som AKB, Ernman och Romson skådat?

  2. Varg i Veum Says:

    Ja, det är i sanning intressant. Deras länder och kulturer har ju hyllats som ”mångkulturer” i kontrast till det homogena Sverige och väst där det bara kryllar av vita. Enda anledningen till att sk ”mångkultur” har fungerat i dessa länder är att de haft diktatorer som med våldsam auktoritet hållit alla ”mångkulturer” på mattan. Men i takt med att diktatorerna avsatts så har mångkulturen rasat isär i sina beståndsdelar och inbördeskrigen tagit fart där alla i mångkulturen ser till de sina i första hand.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: