Svarthetens och vänsterns skrattretande hyckleri

Inom svartheten och kulturmarxismen så är det ju populärt med att skylla allt på vita. Svarta och alla andra grupper som de två nämnda ideologierna betraktar som offer är inte smarta nog att vara annat än just offer så de har inget ansvar för sig själva.

Detta är roligt ur en hycklerisynpunkt och läsa när man har i minnet att såna som Rashid Musa och twittervänstern är de första att hålla med ”professorn” i artikeln jag länkar till. Samtidigt som de säger att muslimer har inget ansvar för för muslimer som mördar i islams namn. De ska inte behöva känna sig skyldiga för vad ”några få” gör i deras namn.

Men tydligen är det skillnad på folk beroende på vilken hudfärg de har. Enligt nyrasismen är det helt ok att ha åsikter om att Jenny i Svärdsjö är skyldig till vad svarta i USA (och även här i Sverige nuförtiden) upplever att de utsätts för. Läs vad denna svarta nyrasistiska människa klämmer ur sig. Och hon är professor till och med, en som anses vara bildad, en som har kunskap att se logiskt på saker.

Brittney Cooper Still

Annonser

Ett svar to “Svarthetens och vänsterns skrattretande hyckleri”

  1. Blodsven Says:

    Svenskarna har ju naturligtvis oxå stor del i slaveriet då kedjorna lär ha tillverkats här. Denna logik står för bambudrottningen Sabuni för….


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: