Karin Pettersson, ett riktigt orakel, läs vad hon skrev år 2012

Det här med att hata och stigmatisera SD och dess väljare har ju gett det lätt förutsägbara resultatet som normalt begåvade kunde räkna ut redan från början: SD rusar fram i opinionsmätningarna.

Det är bara diverse vänsterfigurer på ledar- och kultursidor som tydligen inte tar någon hänsyn till den delen av hjärnan som behandlar det här med orsak och verkan. De är alltför upptagna med att uppvigla och hata.

Så här skrev en av dem (unvis-länk) år 2012:

Det finns en liten chans att Selimovic och Folkpartiets ledning bara är förskräckande naiva. Att de verkligen tror att det går att föra debatt om integration på samma sätt som i andra frågor.

Det gör det inte.

Tror ni inte på mig, tro då forskningen.

Enligt en studie av statsvetarna Carl Dahlström och Peter Esaiasson vid Göteborgs universitet är det de etablerade partiernas agerande som avgör hur stora de främlingsfientliga blir. Att vägra låta partier som SD sätta agendan är det mest effektiva sättet att begränsa deras framgångar.

De här statsvetarna borde söka ett annat jobb också för den delen.

Annonser

4 svar to “Karin Pettersson, ett riktigt orakel, läs vad hon skrev år 2012”

 1. highcoastbeds Says:

  det ”tänkte dom inte på” och nu är det så att INGET ”ring-och-fråga-vad-skulle-durösta-på” får eller törs pga bannlysning utföra en undersökning av svenskens åsikt!!!!

 2. Ali Says:

  Vem är Karin Pettersson?

 3. Varg i Veum Says:

  Karin Pettersson är en av Aftonbladets propagandörer.

 4. Argus Says:

  Problematiken kring massinvandring och bristande integration är inte direkt nya. Redan 2008 beskrev Janne Josefsson i en intervju hur media hade svikit de svenskar som blivit offer för de då relativt måttliga mottagandet av ekonomiska migranter.

  När sedan sjuenigheten väljer att också blunda för tiggarna som många känner sig trakasserade av så gör man slag i sak och väljer att rösta på de enda som har en lösning. Det har nu gått så långt att utlänningspolitiken blivit ett självspelande piano stämt i SD:s tonart


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: