Hej du lilla minoritet av ”sverigevänner” som hotar

Henrik Johansson är killen som grundat ”interasistmen” en sajt som har samma syfte som Avpixlat, fast åt andra hållet. Om det nu är så att Avpixlat står för hat så gör den här snubben och de andra bakom sajten det också. Allt handlar bara om perspektiv. Interasistmen lyckas reta folk som inte är fientliga till Sverige och svenskar med sin sarkasm och hets mot Sverigedemokraterna och dess väljare.

Tyvärr lyckas inte vissa av de sverigevänliga besinna sig utan agerar närmast kommunistiskt och försöker tysta honom med hot om våld.
Han försökte få hjälp från polisen och fick arbeta hårt för att få dem att ta hoten på allvar. Så han gjorde det polisen skulle ha gjort och spårade själv upp den inte så intelligente sverigevännen.

Personligen anser jag att hot för att tysta någon är så vansinnigt fel att man inte har ord för det. Samma gäller om det skulle vara en nazist eller min favorithatare som jag älskar att ”missakta” Henke Arnstad eller nån radikal konvertit med slöja. Men grejen med yttrande och åsikts-frihet är just det att man utan våld eller hot om våld i olika former (då menar jag inte bara fysiskt våld) ska få uttrycka sin åsikt. Enligt mig har Henrikarna lika stor rätt att uttrycka sitt hat som vilka nazister som helst.

Att hota folk som säger sin åsikt visar på att man inte är intelligent nog att bemöta dem, inte intelligent nog att kunna lägga band på sina känslor och då är man värd all förakt. Oavsett om du är kommunist som de där i ”anti” fascististisk aktion”

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: