Saudiarabien och iran och dess muslimskhet?

Det som gör det svårt för en demokrativän att ta muslimska länders krav på respekt för islam på allvar är det faktum att ”moderata” och ”normala” muslimska länder beblandar sig med länder som ”inte har med islam att göra”. Vi pratar då Saudiarabien och Iran som klarast lysande exempel.

Dessa länder och dess ledningar anses vara muslimska trots att de inte har någonting med islam och göra eftersom de ”tolkar fel”. Dessa länder har tillsammans mage att bilda en organisation; OIC ”Organisation for islamic cooperation” Som är den organisation som hittat på de ”muslimska mänskliga rättihgeterna” i kairodeklarationen.

Hur kommer det sig att oislamska länder och människor får vara med i en organisation för muslimer trots att de så uppenbart ljuger om vad islam står för? Först när man tvättat sin smutsiga buk är företrädare för det ”riktiga” islam värda att ta på allvar i världen.

Annonser
Publicerat i kontrarasism. 1 Comment »

Ett svar to “Saudiarabien och iran och dess muslimskhet?”

  1. Daniel Says:

    Andra stycket: ”inte har någonting med islam ATT göra ” (det står och).
    Tredje stycket ” tvättat sin smutsiga BYK” (gammalt ord för tvätt – det står buk).
    Varför kom språkpolisen fram nu då? Jo, jag tycker att inlägget som sådant säger något ganska viktigt, och jag vet – tyvärr alltför väl – att alltför många tar minsta lilla språkfel som en (lam) ursäkt för att avfärda hela inlägget. Det går bra att ta bort den här kommentaren när texten blivit rättad, för då behövs den inte längre.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: