Smink och plåsterproblemet

Sverige har ju länge framstått som en allomhändertagande stat som tar hand om lilla minsta skrubbsår hos medborgarbarnen. De flesta som bott här de senaste decennierna har dock fått erfara att så inte är fallet. Nuförtiden har vuxna människor ett eget ansvar att ta hand om sitt liv istället för att springa till mamma staten varje gång livet känns lite motigt. Men detta har fått bisarra konsekvenser i form av kränkta minoriteter (och så kommunisterna förstås) som anser att staten, samhället ska serva dem in absurdum om de bara gapar högt nog.

Nu senast fick vi oss till livs nån kränkt rasifierad brun kropp som var kränkt över att det inte finns n-ordetplåster. Dvs bruna plåster. Detta tas som intäkt för den ”strukturella rasismen”. Nu senast var det nån annan som beklagade sig över att det inte finns n-ordetsmink att köpa.

Var i deras uppfostran har det gått fel när man inte inser att man måste inte sitta och vänta på de stekta sparvarna komma flygandes in i munnen när man gapar? Varför har man inte fått lära sig att människan är sin egen lyckas smed, särskilt när det gäller så viktiga frågor som plåster och smink? Istället uppmuntras dylik mentalitet där man sitter på sitt arsle och väntar på att makten ska servera dem.

Att det inte finns plåster och smink åt svarta beror inte på ”rasism” och särskilt inte ”strukturell” sådan. I första hand beror det på att företagen inte ser var de skulle få vinsten ifrån. Det må vara rätt eller fel bedömning, men det är fakta. Dels verkar det bero på att just bland svarta verkar saknas entreprenörsskap. I alla fall när de kommer hit och förslappas i tanken av löftena om omhändertagande av skattebetalarna och staten. Det finns ingenting som hindrar de kränkta från att starta handelsbolag (som är den enklare varianten) och importera smink till svarta om man nu tror att det finns marknad för det, finns det inte det, så  tuff shit liksom..

Företagen som säljer smink i Sverige har ingen socialistisk ”skyldighet” att sälja sånt som de inte anser gynnar dem. Det må vara kränkande för dem som lever i en värld där man önskar kommunismens återkomst, men det är bara och acceptera att Sovjet raserade ihop just för att de hade systemet om att staten tänkte och gjorde saker åt folket som passivt tog emot utan att [få] klaga.

Annonser
Publicerat i kontrarasism. 1 Comment »

Ett svar to “Smink och plåsterproblemet”

  1. Tomtom Says:

    Smink och plåster är ett ickeproblem när burka blir obligatoriskt!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: