Vänsterjournalisten Orrenius talar ut. Vill veta varför man vill vara anonym när man kritiserar massinvandringspolitik(!)

Först ska jag säga att jag tar avstånd av alla hot mot Orrenius på samma sätt som jag tar avstånd av hot och faktiskt våld från fascistiska vänsterextremister mot alla som inte håller med. Det är naturligtvis samma slags efterblivna mentalitet som driver dessa individer som hotar, oavsett om de är islamister, kommunister eller högerextrema. Same same, helt enkelt.

Niklas Orrenius berättar att han håller på och göra en artikelserie om Julia Caesars stora inflytande i ”högerextrema kretsar” och dels för att hon valt att vara anonym.
Läs det igen: ”V.a.r.f.ö.r. h.o.n. v.a.l.t a.t.t. v.a.r.a. a.n.o.n.y.m” !
När man läser det så frågar man sig om karln är någon som tänker tankar klart ens någon gång?

Varför man väljer att vara anonym i ett land som Sverige när man talar negativt om massinvandringspolitiken, massinvandringspolitiker och dess våldsamma svans torde inte vara så svårt att räkna ut att det kräver en övermäktig tankeansträngning. Ens för en vänsterjournalist.

Så här har vi alltså en människa som tycker att det då är en smart idé att göra allt för att ta reda på vem personen som just genom sin anonymitet inte vill bli kontaktad av makten är? Han, av alla hatare av folk som inte håller med? En människa som beundrar våldsamma och kriminella vänsterextremister som de på Researchgruppen? Hur tänkte han där? Det skulle vara intressant och få reda på tankekedjorna som gick när han kom på en sån brilliant idé.

Annika Hamrud är en annan vänsterhatare som försökt kartlägga en person som vill vara anonym och som borde förstått att just hon är den siste som ska försöka intervjua någon som hon hatar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: