Ännu en vänster i mediemakten ger sig på Julia Caesar

Nån Helena Gierta på tidningen journalisten anser tydligen inte att den svenska floskeln ”allas lika värde” ska tillämpas på personer som hon ogillar och till synes hatar (ja, jag vill också kalla alla som är negativa för ”hatare”)

Helena säger att Julia inte har någon som helst rätt till tolkningsföreträdet om hur hon upplever trakasserierna från vänsterjournalisterna.

Gierttskan skriver:

”Som journalist är det självklart att försöka ta reda på vem denna anonyma makthavare är. Hon läses av tusentals människor och lika många delar hennes inlägg på hatsajten där hon skriver.”

Så, nu är alla ”makthavare” om man har några tusen läsare som privat bloggare som just pga. såna journalister som Orrenius och Hamrud valt anonymitet?

Hur var det nu med floskeln ”alla människors lika värde”?

Hur ofta har vi inte hört från vänsterstollar om att det är den ”kränkte som har tolkningsföreträde” vi har till och med en jävla hatlag som tvingar folk att bevisa att de är oskyldiga eftersom den kränkte känner sig kränkt trots att syftet oftast inte är att kränka. Men vänsterjournalister ska alltså slippa slippa samma normer som gäller för andra?
Julia Caesar har valt att vara anonym. Bara det faktum torde för en medelbegåvad människa sända en signal om att man inte är intresserad av att bli uthängd av vänsterjournalister med en agenda. Hade hon velat prata med en agendatidning med sina agendajournalister så hade hon naturligtvis gjort det.

Nädu Helena, det är hatare som du som ska skämmas.

Annonser

Ett svar to “Ännu en vänster i mediemakten ger sig på Julia Caesar”

  1. Björngunnar Says:

    Dom har gått över den röda linjen!
    I själva verket drabbar det bara dom själva.
    Nog är nog, död åt zion!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: