Saklig och logisk slakt av memen ”islamofobi”.

Ben Affleck som blev vänsterns och andra islamofilers stora hjälte när har fick sina irrationella utbrott i Bill Mahers TV-show dekonstrueras, problematiseras och analyseras i denna lysande och intelligenta video. Nu är det ju inte bara Ben Affleck som är offer för sina irrationella känslor, vi känner igen det i debatten i Sverige också. Men har du alltid funderat på varför människor kan vara så irrationella? Denna video ger nu inte svar på vissa personers uppväxtförhållanden till sin mamma, men ger en bra överblick om vad memen ”islamofobi” handlar om.

Annonser

2 svar to “Saklig och logisk slakt av memen ”islamofobi”.”

 1. Olle Butt Says:

  ”Denna video ger nu inte svar på vissa personers uppväxtförhållanden till sin mamma, men ger en bra överblick om vad memen ”islamofobi” handlar om.”

  Exakt detsamma kan vi säga om nazifober! Precis som videon säger: Vi måste alla lära oss att det är STOR skillnad mellan ideologin Nationalsocialism och några få dåliga exempel av utövarna av denna ideologi!

  Bara ett litet, litet fåtal på högst något hundratal ”nazister” kan beskyllas för att ha behandlat t.ex. judar illa. Den överväldigande majoriteten av många miljoner utövare av nationalsocialismen var precis som vem som helst. Hyggliga, vänliga människor som gick till sina arbeten, vinkade av sina barn till skolan och som kanske tog sig en enstaka öl på söndagen efter att ha klippt gräsmattan.

  Miljoners miljoner nazister var, som alla insatta vet, helt utan skuld, men de har ändå fått lida för vad några enstaka individer, som förvrängt Nationalsocialismen, påstås ha gjort.

 2. Varg i Veum Says:

  Du har helt rätt Olle Butt. Använder vi vänsterns tankemönster så stämmer det du säger till 100%


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: