Under tiden på arabiska Al Jazeera

Al Jazeera är en muslimsk ”nyhetskanal” som på engelska använder den mesta av sin tid att gnälla på EU för att de inte släpper in alla flyktingar från muslimska länder som vill in. Al Jazeera är en kanal som är uppfunnen och baserad i det snuskigt rika muslimska Qatar. Ett land som vägrar att ta emot flyktingar, särskilt muslimska bröder som de tycker ska åka till Europa istället så att de kan hyckla de engelska sändningarna . De har liksom Dagens Nyheter en agenda med sin agendajournalistik.

De arabiska sändningarna är dock någonting helt annat än vad de visar i den engelska mer eller mindre tillrättalagda kanalen där de försöker ge sken av objektivitet.

Här är en diskussion på arabiska där de på fullt allvar diskuterar om det vore en bra idé eller inte att fysiskt utrota alla Alawiter och deras barn (den stam som Assads president i syrien tillhör) Sånt är helt normalt i muslimska länder där klanmentalitet fortfarande råder har vi märkt. Man noterar hur långt i utvecklingen mentaliteten kommit i den delen av världen som folk flyr ifrån. Som av en händelse råkar vara hårt ansatt av islam (så man förstår ju egentligen varför muslimer riskerar allt för att ta sig till väst ) Man visar ett ansikte mot väst, och ett annat mot muslimer där man hetsar och hatar för glatta livet, och många nyttiga idioter går naturligtvis på det, i synnerhet på vänsterkanten.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: