Propagandan i dagarna…

Media har ju cyniskt utnyttjat ett barns död för att sprida hat och hets mot EUs ”murar”.

Fakta är att barn dör hela tiden, men nu tyckte man att tiden var mogen för att starta en orkestrerad kampanj vari detta barns död på bild ingår. Ni har väl noterat att det sammanföll lägligt med SVTs sen länge planerade kampanj för flyktingar den här veckan? Förutom det så har all sedvanlig media jorden runt gjort en grej av just detta barns död. Kampanjen går ut på att just EU ska öppna sina gränser. Inget prat finns om andra länder. Som Kina, Ryssland, de perverst rika gulfstaterna t.ex.

Jag har dock noterat senaste dagarna, i takt med att propagandan mot EU eskalerat att folk i sociala medier börjat ifrågasätta varför det kommer sig att inga som helst krav ställs på resten av världen i allmänhet och muslimska rika länder i synnerhet.

Såg dock idag i Washington Post att även de börjat ställa dessa uppenbara frågor som twittervänstern inte låtsas om eftersom de vältrar sig i sin koloniala skuld.

2015-09-04_21-09-50

.

Annonser
Publicerat i kontrarasism. 1 Comment »

Ett svar to “Propagandan i dagarna…”

  1. Odd Says:

    ” Ni har väl noterat att det sammanföll lägligt med SVTs sen länge planerade kampanj för flyktingar den här veckan?”

    Man skulle tro det var planlagt! I Danmark havde TV2 ”Europas ‘flygtninge’-krise” på programmet hele lørdag OG søndag aften. Rigtig ‘følelses-porno’, hvor man kun så hvor forfærdeligt det var for de mennesker som prøver at komme til Europa for at ‘voldtage’ vores velfærd.

    Men typisk for MENA’er kan de ikke forstå at hvis hele Mellemøsten og Nordafrika absolut skal til Europa, så bliver vi fattigere end de lande de ‘flygter’ fra.

    Man kan mistænke et der muligvis er noget om IQ debatten…


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: