Det finns oändligt mycket medmänsklighet att dela ut, om man slutar hyckla. Eller den om godhetsrasismen

Jag har länge efterlyst lite ärlighet från massinvandringsförespråkarna, att de ska sluta hyckla så förbannat. Varför inte säga det de menar, för de har väl tänkt igenom vad det är de förespråkar, väl?

För att sverige ska vara precis så ”medmänskligt” som massinvandringsförespråkare vill att andra ska vara så måste mottagarländerna sänka sin standard. Det finns 60 miljoner flyktingar i världen och alla måste ha rätt att komma till Sverige om de vill. Nu känner ju inte alla till Sverige, men för att vara på den säkra sidan i ”medmänskligheten” och inte nån snuskig Sverigedemokrat så finns inget annat alternativ än att Sverige åker till flyktinglägren och informerar om att de kan komma till Sverige och vad Sverige har att erbjuda. Jag menar varför ska de som inte känner till hur bra man kan få det i Sverige diskrimineras? Varför ska de rensas ut från värmen? Eller överdriver jag? Man menar då kanske att ”Sverige kan inte ensamt ta ansvar”? Usch, det är väl att bada i Sverigedemokraternas ”bruna vatten”  och sätta begränsingar i medmänskligheten?

2015-09-06_10-55-01

Anna Dahlberg är inne på liknande tankegångar och tar upp detta med att för att vara medmänskliga på riktigt och inte bara vara en hycklande ögontjänare som idag så måste samhället förändras i grunden. Bort med den förlegade välfärdspolitiken, bort med fackens i ”medmänsklighetens” ögon orimliga krav på arbetsgivarna som hindrar dem att anställa flyktingar som de vill. Höj skatterna så att ett nytt Stockholm kan byggas vart femte år. Massinvandringsförespråkarna måste naturligtvis, i den mån de har, låna ut sina fritidsstugor och tomma rum åt flyktingar tills de nya städerna byggts. Alla flyktingar som säger att de är flyktingar då naturligtvis, för migrationsverket och gränskontrollen måste ju i medmänsklighetens namn tas bort. Det är ju  ”Sverigedemokratiskt” att ifrågasätta en människa som säger att hon är på flykt, särskilt när det inte går att kontrollera.

Det finns oändligt mycket medmänsklighet att dela ut, om man slutar hyckla. De som i ”medmänsklighetens” namn förespråkar massinvandring har också en gräns har vi märkt, de tycker bara att deras gräns är ”finare”. Lite ”godhetsrasism” (godhetsrasism är en form av ”kulturrasism”) om man ska följa narrativet och döpa det till nåt som är catchy. De ser ner på folk som mindre värda om de inte går med på deras gränser på medmänsklighet.

Annonser

2 svar to “Det finns oändligt mycket medmänsklighet att dela ut, om man slutar hyckla. Eller den om godhetsrasismen”

  1. R Ericksson Says:

  2. Varg i Veum Says:

    Ah… jag har fått in en abortmotståndare här som postar bilder på kvinnors kroppsdelar. Kan vi få se lite njurar också?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: