Multikulturella experimentets Lebensborn här snart? förmodligen ingen omöjlighet..

Det multikulturella experimentet måste till varje pris påtvingas alla. Ständigt kommer nya förslag om hur man ska tukta det svenska folket att anpassa sig till de sociala ingenjörernas konstruktion. Det pratas om att tvinga kommuner att ta emot invandrare, det har till och med föreslagits av fullständigt vansinniga människor att staten ska expropiera människors egendom för att ge plats åt alla som politikerna importerar. (nu har man satt artikeln bakom betalvägg)

Expressens ledare vill ta bort det fria skolvalet eftersom svenska folket inte gör som makten säger och offrar sina barn på det sociala experimentets altare. Undrar hur länge det dröjer innan makten förbjuder white flight även på bostadsmarknaden? På arbetsplatser? I privatlivet? Kanske nån slags variant av Lebensborn? Ingenting verkar vara för bisarrt.

2015-09-14_06-35-40

Annonser

3 svar to “Multikulturella experimentets Lebensborn här snart? förmodligen ingen omöjlighet..”

 1. Argus Says:

  Vad dessa mentala dvärgar inte har förmåga att förstå är att om man importerar tredje världen i gross och parti är möjligheten till assimilering eller integrering lika med noll. Det fria skolvalet har dessutom alltid funnits om än i annan form, familjer som hade råd flyttade helt enkelt.

  Om vi ska emot flyktingar, närmare miljonen med utrikes anknytning de senaste femton åren varav en minoritet är flyktingar per definition är mer än nog, ska detta vara en tillfällig lösning. Nicolas Sarkozy verkar ha vaknat i frågan EFTER att ha varit Frankrikes president precis som nästan alla andra med politiskt inflytande. Han lär inte ha kommit till den slutsatsen om inte Marine Le Pen och FN haft de framgångar de haft.

  Det som skiljer vänstern från resten är att vi andra anser att lika förutsättningar är rättvisa medan de räknar utfallet vilket innebär att alla som inte har intresse eller förmåga ska med. Med andra ord jalla, jalla, allt till alla.

 2. Björngunnar Says:

  Hur kunde lebensborn komma in i detta sammanhang?
  Du bör ju förstå att nazismen är raka motsatsen till vad vi har idag.

 3. Varg i Veum Says:

  Jag vill också vara med och fördumma debatten och köra hitlervinklingen och göra mer eller mindre perversa jämförelser, det är ju så populärt hos vänstern 😉


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: