”Eu-migranternas” ockupation av Sverige, eller den om PKs rasism

sk ”Eu-migranter” ockuperar med statens goda minne land och hus. Ingenting görs för att få stopp på detta olagliga beteende som normala människor blivit åtalade för omedelbums. Men nu är ju dessa ”EU-migranter” inte som vanligt folk så de ska inte störas med såna petitesser som lagar. De är ju ”utsatta” och står för många ”utmaningar” i livet som de själva inte kan förväntas ta ansvar för.

Uppdrag granskning har gjort ett reportage om hur ”samhället” dvs, makthavarna låter olagligheter pågå för att de tydligen anser att romer är så speciella att lagar inte ska gälla dem.
Varför är det så att makten särbehandlar romer? Vad är det som gör att dessa människor har denna gräddfil i det svenska samhället? Varför behandlas inte romer som om de vore normala människor?

Det beror naturligtvis inte på någonting annat än PKs rasism. De låga förväntningarnas rasism. Man anser att ”såna är dom där zigenarna. De uppför illegala bosättningar, skitar ner och stör andra eftersom de inte fattar bättre”. De är ju ”fattiga” och som sådan är man lite mer värd än andra människor och då ska de inte lyda under samma lagar som alla andra.

För allvarligt talat, vad skulle hända om en människa som anses vara vuxen nog att ta hand som sitt liv, att ta ansvar, fick för sig att ockupera ett hus eller någon annans mark? Tror någon på fullaste allvar att polisen skulle säga att ”vi kan inget göra då vi inte kan identifiera personen som ockuperar”? Tror någon på fullt allvar att kronofogden skulle kräva att ägaren av huset ska se till att ockupanten ska identifiera sig innan de gör någonting?

Vad gör då PK åt de problem som de med sin rasism skapat? Jo, de brölar om att svenska folket är rasister när de anser att romer ska behandlas som om de vore lika mycket (eller litet snarare) ”värda” som andra människor.
Fy fan säger jag och återkommer till det som jag alltid hävdar, det är inte romerna, invandrarna eller ”rasisterna” som är problemet, det är PK, alla dessa som skriker så fort någon kräver att samma lagar ska gälla alla. Vi lär inte bli av med problemet förrän dessa mörkerkrafter synliggörs och ställs till ansvar.

Annonser

6 svar to “”Eu-migranternas” ockupation av Sverige, eller den om PKs rasism”

 1. staffan anderstig Says:

  Jag vill se hundra utblottade svenskar ockupera privat mark i Rumänien,de får stanna de är så utsatta,tror inte det va.

 2. Varg i Veum Says:

  Nej, naturligtvis inte, etniska svenskar är inte av rätt ras för att tillgodogöra sig särbehandlingen.

 3. Lars P Says:

  ”Tror någon på fullaste allvar att polisen skulle säga att ”vi kan inget göra då vi inte kan identifiera personen som ockuperar”?
  Enkelt problem att lösa,om polisen vill (vågar) finns lagar som man bryter vid en ockupation av byggnad eller mark.

  saxat från Petterssons blogg….

  ”Egenmäktigt förfarande är i svensk rätt ett tillgreppsbrott enligt 8 kap 8 § Brottsbalken.

  Påföljden är böter eller fängelse i högst sex månader.

  I Brottsbalkens 8 kapitel regleras stöld, rån och andra tillgreppsbrott. De tillgreppsbrott som inte särskilt reglerats i 8 kapitlet har samlats under beteckningen egenmäktigt förfarande.
  Det finns tre situationer då ett brott utgör egenmäktigt förfarande.

  då gärningsmannen olovligen har tillgripit något men inte har någon avsikt att behålla det tillgripna.
  då annans besittning olovligen rubbas på så vis att den rättmätige ägaren hindras att använda föremålet som det är tänkt.
  då gärningsmannen med våld motsätter sig laga självtäkt. Utövningen av våld omfattar inte bara personvåld utan kan även vara oriktat våld där gärningsmannen sliter i en sak.
  Om den allmänna ordningen störs och polisen uppmanar någon att lämna platsen kan det även bli åtal för ohörsamhet mot ordningsmakten. Om du håller fast dig i andra eller i föremål när polisen försöker få bort dig räknas det som våldsamt motstånd.

  Att olagligt ta sig in på annans mark, hus, fabrik, båt osv. Olaga intrång ger böter och grovt olaga intrång ger fängelse i högst två år.”

 4. Varg i Veum Says:

  Visst är det så. Det finns ganska lättfattliga lagar att tillämpa. Men eftersom det handlar om en ”utsatt” grupp så anses de vara mer ”värda” än vanligt folk så de får göra som de vill enligt PK.

 5. Kalle Says:

  Vargiveum har en fin snärt i svenskan. Uppfinningsrikt, roligt och tyvärr helt sant det ni skriver ! Fortsätt så ! Njuter av era texter och lånar ibland några ord.

 6. Varg i Veum Says:

  Tack för uppmuntran.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: