Skattefinansierad människohandel

Enligt denna artikel i gammelmedia så får någon som åtar sig att bli god man åt unga män upp till 18000 av andra avtvingade skattekronor per månad för detta. Denna moderna tiders guldrush lockar naturligtvis människohandlare som vill komma åt dessa pengar som folk tvingats att betala.

Med tanke på hur många unga män från fjärran MENA eller viss del av asien en god man får ha kan det bli stora summor. Nu har det uppdagats att en god man slängt ut en ung man för att han inte inbringade de inkomster som den gode mannen fått det framställt för sig.

Anledningen till att skattepengar ges till dessa människohandlare är att det inte finns tillräckligt med människor som vill hjälpa sina medmänniskor. Och det i ett land där ”87%” inte röstade på SD som det heter. 😉 Dessa ”87%” är snabba med att dela ut andras pengar, men när det kommer till personlig uppoffring är det andra tongångar. Men man kan se det på annat sätt än att dessa ”87%” är främlingsfientliga rasister. Det kan ju vara så att makthavarna inte har kompetens att vara makthavare. De tar in för många för att ens dessa ”87%” orkar engagera sig i annat än att dela ut andras pengar till resten av världen.

2015-09-26_09-42-14

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: