Det plötsliga samordnade massinvandringen till Finland, vad beror den på? eller den om: ”hur känns det att bli manipulerad lille vän”?

En finsk tidning berättar en irakisk familjs historia om hur och varför de valde just Finland att fly till. Plötsligt ur ingenstans dök det upp påståenden att Finland var ett bra land att invandra till. Mången bidrag och bostad utlovades. Plötsligt ser Finland en anstormning utan motstycke i den finska historien. Följdaktligen blir denna hemma i Mosul rika familj besviken över att Finland inte alls var som människohandlarna som de betalt förmodligen 6-siffriga belopp till hade utlovat.

Denna plötsliga anstormning till Finland är förmodligen organiserad och planerad. Kanske människohandlarna fått signaler om, eller flyktingarna själva från vänner och bekanta, att Sverige är fullt och inte alls det paradis som utlovats? Kanske det blivit svårare och besvärligare för människohandlarna att frakta folk till Sverige (iaf de från irak då det ryktas om att de väljer finland för de tror att det är enklare få asyl där)? Det är svårt att veta orsaken, men samordningen, som man inte minst ser i flyktvägarna de flesta tar till Finland (karta finns i artikeln), tyder på att det är en cyniskt planerad historia. Några har skapat en myt om Finland.

Jag skulle för övrigt vilja påstå att hela sommarens propagandakampanj som kulminerade i bilden på ett dött barn på en strand är samordnad någonstans den också. Man har tillverkat medgivande, vilket resultaten i en opinionsmätning idag är ett ganska säkert tecken på. Den visar att plötsligt vill många fler ta emot fler flyktingar och ”flyktingar” (de tror tydligen att alla är från Syrien) Ett lyckat PR-arbete skulle jag säga.

Du som känner mer än tänker, hur känns det att bli manipulerad lille vän?

Annonser

5 svar to “Det plötsliga samordnade massinvandringen till Finland, vad beror den på? eller den om: ”hur känns det att bli manipulerad lille vän”?”

 1. Micke Jonasson Says:

  Frågan är vem som regisserar? I en stor massa finns det möjligheter att gömma enskilda!

 2. annacarlbro Says:

  Självklart är det initierat uppifrån. Globalisterna har EU:s politiker i sitt ledband. Europas nationalstater ska krossas. Krigen har startats just för att vi alla i slutänden ska ropa på hjälp och ett globalt styre.

 3. Varg i Veum Says:

  Själv anser jag att det enda sättet att få ordning på världen är ett globalt styre där alla likriktas och skillnader suddas ut. Det är kanske inte ett samhälle som många skulle gilla, men en logisk följd av ”globalisering” Problemet är bara att globalister inte fattar det. De tror på fullt allvar att folk från totalt främmande kulturer fredligt kan leva sida vid sida utan att de behöver assimilera sin kultur till andra kulturer tills allt blir en monokultur.

 4. Frank Says:

  Vi läste härom veckan att det går dåligt för Finland. Nokia, Finlands ryggrad är har åkt på en del smällar på sistone. Ekonomin är inte som den var för något år sedan och hade de nu haft möjlighet att devalvera så skulle de ha gjort detta p.g.a. av högt kostnadsläge.
  I samband med denna (tråkiga-) nyhet så kom också beskedet att finnarna ska ta in en massa invandrare. Kan det ha något samband? Jag tänker att bankerna sätter krav på Finland att ta in fler negrer och araber för att inte tappa kreditvärdighet, för då de får låna till högre kostnader. Förmodligen är det samma sak som pågår i Sverige just nu. Dessutom så sprider George Soros en skrift i Mellanöstern om att vi har höga bidrag och blonda kvinnor som längtar efter män från MENA.
  Våra politiker måste inse vad som håller på att hända, så blinda kan de bara inte vara. Frågan är; varför de låter detta ske? För något år sedan så var det en journalist som kom över Jimmy Åkessons kontoutdrag som bl.a. visade att han spelade på nätet som sen blev ett scoop. Men det blev ett jäkla liv på etablissemanget. Varför? Allt som kunde skada SD var hittills bara av godo tycke godhetsprofeterna innan, men denna gång gick det för långt. Varför??? Jag tror att våra politiker och en del journalister tar emot pengar för att föra denna destruktiva agenda, att utradera den vita rasen. Tydligen är vi ett hot. Vilka kan känna sig hotade av oss?

 5. Varg i Veum Says:

  Ja Frank. Man vet inte vad man ska tro. Soros har bevisligen sagt att Europa – måste – ta emot runt en miljon från MENA, muslimska länder i västra asien och resten av afrika (för det är dom det handlar om) Och han har ju använt sina pengar för att fientligt sänka ekonomier förut för att få länder att göra som han vill.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: