Och därkomdenja, nu pratas det om att chockhöja skatten, att beslagta pengar från folket för massinvandringens skull

Tack vare den senaste mer eller mindre orkestrerade flykting-”attacken” mot Sverige så tidigarelägger man de ofrånkomliga skattehöjningar som massinvandringspolitik orsakar.

Det pratas om att beslagta 2kr extra på varje hundralapp som arbetare sliter ihop. Och det på alla andra skattehöjningar som vänstern redan aviserat och alla de kommande som de väntar med för att inte skrämmas alltför mycket..

SKL pratar om att de måste få pengar från ”staten” för att inte höja skatten. Som om statens pengar skulle komma nån annanstans ifrån än kommunala skattepengar. Hur man än vrider och vänder på det så är det den lilla människan som får betala svenska politikers glorior som de flashar med som en blottare internationellt..

Varför inte bara höja skatten för de där ”87%” som är villiga att sänka sin egen standard för massinvandringens skull? Fyra, fem kronor på deras intjänade hundralapp är väl medmänskligt nog? Som om det inte vore nog så pratar makthavarna om ”undantagstillstånd” för att försöka få ordning på den katastrof man själv skapat.

2015-10-08_19-44-48

Annonser
Publicerat i Politik, Skatter. 1 Comment »

Ett svar to “Och därkomdenja, nu pratas det om att chockhöja skatten, att beslagta pengar från folket för massinvandringens skull”

  1. Kalle Hultström (@hultstrom_0) Says:

    Det kommer att kosta skattebetalarna massor när reg ska spela Humanitär Stormakt !


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: