Vänsterns goda hat

Vi får ju ständigt se diverse vänstertyper gråta krokodiltårar över allt hat de möter på nätet. Eftersom vänstertyper har gammelmedia som plattform så får man gärna intrycket att bara rabiata vänstermänniskor är utsatta för hat. I denna maktens plattform visas sällan vänsterns accepterade hat, just för att hatet kommer från vänster. Rebecca Weidmo Uvell beslöt sig för att ge lite motbilder som visar vänsterhatet och som problematiserar normen.

Skrev ju tidigare om Aftonbladets proffstyckare Daniel Swedin som hetsar och hatar Rebecca Weidmo Uvell. Han är ju ultravänster så han hatar ju naturligtvis inte eftersom den människa med makt han är så står han för ”sanningen” som ska påtvingas alla, med hat om så behövs. Nedan några exempel från hatande människor från såna där ”medmänskliga” människor ni vet, såna som upplever sig själva som sk  ”antirasister”. Från makten.2015-10-09_06-45-55 med allra största säkerhet.

Annonser

2 svar to “Vänsterns goda hat”

  1. Two Different Shoes On Says:

    Kommunister har sällan eller aldrig haft någon verklighetsförankring.
    Speciellt inte den där chilenska stalinisten. I hennes värld är allt tillåtet som går i linje med hennes åsikt och allt annat är rasism.
    Det är åter igen bevisat att man inte behöver någon som helst intelligens eller utbildning för att bli politiker. Vad som dock är viktigt är att man har rätt åsikt och att man har en töjbar moral så att man både kan mobba och vara motståndare till mobbing samtidigt, så som Expressen.

  2. Navigare Says:

    Är det Erik Svensson från Lund som är i farten igen? Han som ville spotta Ingrid Carlqvist i ansiktet?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: