George Soros, Malus Homo

Malus Homo

George Soros är en kapitalistisk skattesmitande ultramiljardär som många som är intresserade av samhället och samhällsdebatten känner till. Denna människa var den som med sina miljarder sänkte de europeiska ekonomierna i 90-talets början. Ni som är gamla nog minns det systemskifte han orsakade. Denna mörkerman anser att Europa måste ta emot minst en miljon migranter från MENA, varje år. Och han använder sina miljarder till att det ska bli verklighet bl.a. genom en organisation som heter ”Open Society Foundation

Här nedan i en video från SKY News är ett exempel på detta. Hans organisation har gett ut en guide för arabiska migranter om hur de ska maximera sin ”vinst” på pengarna de lagt ut för att få ett bättre liv i det så förhatliga väst. Där ges tips om vilka länder det är enklast att få permanent uppehållstillstånd, hur man tar sig dit och instruktioner om hur man ska agera. På detta sätt ger han förhoppningar till alla de som nu deltar i den största organiserade folkvandringen i modern tid.

Jag har naturligtvis länge följt denna mörkermans arbete men valt att inte synliggöra honom för att det mest är judehatare som sprider informationen (eftersom gammelmedia vägrar) och som vi alla vet så är det inte så ”hälsosamt” att sprida information från dessa sidor då man tydligen blir en sk ”nazist” om man gör det, om sen informationen är sann eller inte kvittar för makthavarna. Men jag tror faktiskt inte man måste vara en jude för att vara ond. Det räcker med att vara människa med makt.

Men i och med denna, som jag tror, mer eller mindre organiserade massinvandringstoppen vi sett denna sommar och som pågår fortfarande, börjar sänka hela länder (ungefär som Soros sänkte ekonomierna på 90-talet med sin spekulation mot valutor, nu är det flyktingar men i praktiken mest ”flyktingar”) så känns det motiverat att sätta ljuset på denna mörkerman.

Han går öppet ut med att hans mission är att med sina miljarder tillverka samhällen där ”öppenhet och tolerans” enligt hans föreställningar om sådana ska införas. Detta kan man läsa om i hans organisation ”Open Society Foundation”

”The Open Society Foundations work to build vibrant and tolerant societies whose governments are accountable and open to the participation of all people.”

Vilket i praktiken betyder att Europa måste ta bort sin gränskontroll för såna som säger sig vara flyktingar. Dvs. det resultat vi ser idag. Och notera att det handlar bara om Europa i första hand och väst i andra hand. Han nämner också detta:

We believe in taking on controversial issues and supporting bold, innovative solutions that address root causes and advance systemic change.

Han påstår alltså att genom hans ”adresserande” så vill de ta tag i problemets ”rötter”. Problemets ”rötter” är alltså, om vi tittar på hur han faktiskt agerar i praktiken, att Europa inte tar emot tillräckligt många immigranter från MENA. Rötterna finns enligt honom inte i de kulturer som folk flyr ifrån utan Europas ”stängda gränser” (som för övrigt inte är mer stängda än vilka andra länders som helst).

Med tanke på de enorma resurser som han besitter och med tanke på att han så öppet förespråkar att sänka västs samhällssystem, dvs. det fundamenta som skiljer väst från MENA och tredje världen, så kan man med fog säga att det pågår en medveten kampanj att göra just det.  Frågan är vilka av våra makthavare som samarbetar med honom?

Här är ett annat exempel på hur han arbetar:

We support groups across Europe that work on a broad range of issues affecting the safety and well-being of irregular and regular migrants and refugees.

Som jag tolkar det så hjälper han (ekonomiskt?) såna vänsterorganisationer som ”ingen människa är illegal” att underminera samhället och ekonomin med illegala invandrare utan flyktingstatus eller annan internationell rätt att bosätta sig i Sverige..

Här är en lista på organisationer och projekt han stödjer och jag uppmanar till kritiskt tänkande till varje organisation eller tillfällen han eller hans skuggbolag stöder. Alla projekt som han stöder, man kan med fog misstänka att de ingår i hans mörka agenda.

*Malus homo är en google translate till latin av ”the evil man” för jag anser att denna människa är ond människa med tanke på de metoder han använder och med tanke på att det resultat (kaos) vi ser av hans arbete är förutsägbart. Han vet vad han pysslar med om man säger så.

Annonser

5 svar to “George Soros, Malus Homo”

 1. Svenska kvinnor som skaffar barn med främlingar kan vara brickor i ett fult maktspel | Asylkaos Says:

  […] Soros, en aktör av många bakom massinvandring […]

 2. Buffalo Bill Says:

  Tackar för denna eminenta sammanfattning om Georg Soros som ger en kalla kårar minst sagt. Ska ta och dela den till vänner och bekanta.

 3. Frank Says:

  Georg Soros är mycket riktigt Satan personifierad. Han är jude och hantlangare åt de judiska eliterna i USA såsom Goldman Sachs och Rothschild. Kreaturet var på besök i Sverige för ett par år sedan och träffade Reinfeldt och efter de förlorade valet gick Anders Borg direkt till Goldman Sachs. Undrar vad FR fick i utbyte? Svetsaren får säkert också sin beskärda del utav korruptionskakan. Om politikerna som kommer till makten i Sverige (och övriga länder i Europa) gör allt vad de kan för att krossa sin egen nation, då är det någon bakomliggande kraft som verkar i det fördolda, i mörkret. Detta kan inte vara tydligare; korruptionen måste vara den förhärskande kraft som ligger bakom dessa handlingar.
  Vi ser också hur vår media i västvärlden lovordar invasionen som kommer att krossa länderna som drabbas. Vilka äger media i Sverige, Europa och USA? Ytterst är det de judiska eliterna i USA som sitter på ansenlig mängd aktieposter i alla mediebolag i hela den ”vita” världen. Det är de som sätter agendan tillsammans med de tillika judiska förlagsredaktörerna på det lokala planet.
  Det är ett krig som pågår mot oss. Inte ett krig i vanlig bemärkelse, utan ett folkmordskrig att utrota den vita rasen genom att blanda ut oss så mycket som möjligt. För judarna hatar oss, vi är ”Goyer” -de ser oss som lägre stående varelser, inte värda att kallas människor. Det är bara att läsa Talmud eller Yebamoth (bl.a. vers 98a) och se vad som står där, sök på Google.
  Vi har stoppat deras försök till övertagande tidigare och skickat dem ”på porten” nästan 150 gånger de sista 2000 åren. Det är hög tid att göra detta igen.

 4. Argus Says:

  Glöm för all del inte Bilderberggruppen: ”Gruppens namn kommer från Hotel de Bilderberg i Oosterbeek i Nederländerna, där gruppen hade sitt första möte den 29 maj 1954 under värdskap av prins Bernhard av Nederländerna. Kända medlemmar har varit Henry Kissinger, Romano Prodi, David Rockefeller och Bill Clinton.” (https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Bilderberggruppen)

  Hur stor är chansen (risken?) att politiker långt från maktens kärna plötsligt blir statsminister året eller åren efter det att Wallenbergarna har tagit med dem till ett möte?

 5. Erik Eriksson Says:

  soros är en av den judiska världsordningen,raserar hela europa


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: