Denna sortens människor går dina skattepengar till.

De sk ”palestinierna” sägs ha påbörjat en tredje ”intifada”. Det uttrycker sig i bland annat SJS (Sudden Jihad Syndrome) i Israel där random palestinier plötsligt hugger ihjäl, eller försöker i alla fall, närmaste oskyldiga människa. Som tur är har många av dem tagits av daga ganska effektivt av Israelisk polis. Och det är inte bara palestinska ”män” det handlar om för övrigt, som SVT påstod i kvällens aktuellt.

Kommer ni ihåg den där massmördaren Breivik och vilket liv det blev av hans ”manifest” där diverse vänster påstod att han skulle ”inspirera” sk ”högerextrema”. Nu har det gått typ 3 år och det blev ingen motsvarighet av SJS hos ”högerextrema”

Vart vill jag komma med denna till synes irrelevanta kommentar om massmördaren?

Jo, jag vill problematisera vänsterns propaganda genom att visa hur det av svenskar skattefinansierade palestinska myndihgeten sprider den muslimska traditionen om martyrskap i förhoppningen att ”palestinierna” ska utföra terror. Alltså exakt det som diverse stollar på vänsterkanten hoppades att massmördarens manifest skulle göra för att de skulle få sina fantasier bekräftade. Tror ni att dessa märkliga typer har någonting emot att någon uppmanar att mörda oskyldiga i sig? Svaret på den frågan ser man när man läser den icke existerande kritiken mot sånt när det handlar om sk ”palestinier” som befinner sig på Breiviks nivå. Som ”Palestinas” president Abbas.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: