Pallywood.

Bland Israelhatare på nätet har de senaste dygnen florerat bilder och en film om nån palesitinsk liten pojke som ligger på gatan till synes skadad, skjuten av onda judar. I sedvanlig Pallywoodanda så lät man berätta att han fick ligga kvar tills han blödde ihjäl och att de bara var på väg att ”köpa godis” enligt Mahmoud Abbas, palestinamuslimernas president alltså.

2015-10-15_19-40-45

Som vanligt kan man inte lita mycket på vad som sprids av palestinaälskare då de har som vana att ljuga (eller, ljuga är fel, de har inte bättre förstånd för att de är våldtagna av sina känslor så de tror på skiten) för att vädja till lättlurades lägsta instinkter. Varje gång man ser sånt så börjar bullshitlampan att blinka och man vet att det är trams på gång. Så på sociala medier ifrågasätter jag direkt och påtalar de uppenbara bristerna i ”bevisen” de sprider. Och då kommer nästa fas: Man är ”omänsklig” och har ingen ”empati” för att man vet hur Pallywood fungerar. Inte heller denna gången blev man besviken. Här är en bild på pojken från filmen som hatarna sprider.

.

2015-10-15_19-16-43

Och så här ser en död palestinsk pojke ut efter att han lämnats på gatan att förblöda till av de onda judarna.

2015-10-15_19-23-21

I verkligheten så visar det sig att grabben och en till sprang omkring och knivhögg oskyldiga människor i Jerusalem, ännu en som drabbats av ”Sudden Jihad Syndrome”. Fast särskilt plötsligt är det inte, Mahomoud Abbas, (grabbarnas föräldrar och släkt förmodligen) har länge uppmuntrat muslimer att offra sitt blod genom att mörda oskyldiga människor för sånt gillar deras gud såpass att de kommer att bli ”martyrer” som är någonting häftigt i muslimkulten.

Här kan du titta på grabbarnas framfart. och den delen som israelhatarna ”glömde” berätta om innan de började med sitt sedvanliga infantila brölande på nätet. Och så undrar dessa typer varför ”ingen bryr sig om palestinierna”….

Annonser
Publicerat i Pallywood. 1 Comment »

Ett svar to “Pallywood.”

  1. rostaratt (@rostaratt) Says:

    Saknar helt ord för gammelmedia som jämt vinklar sanningen.
    Saknar även helt förtroende för nuvarande styre med dess skadliga politik.
    Sprid dela, folket måste säga sitt.
    http://www.folketsdemonstration.se/


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: