Socialdemokraterna åker till barbarerna för att legitimera barbarernas barbari

2015-10-16_21-25-23

Saudiarabien ska få rövslickarbesök av Sveriges regering där man ska be om ursäkt för vad Margot Wallström sa om deras barbari. Genom besöket så talar man om att man som regering inte alls har någonting emot att saudierna lever som islam lär, dvs via sharia där de dömer en bloggare till att bli piskad med 1000 piskrapp för att han skriver något som barbarerna inte gillar. Svenska regeringen legitimerar islamsk barbari (dvs sharia) där man hugger av diverse kroppsdelar på folk.

Man kan ju enkelt se hur individerna i vänster- (och den förra höger-) -regeringen agerat mot Hitler om han funnits idag. För de här ”gör ju inte skillnad på människor” har vi fått veta. Alla är lika mycket ”värda” som de påstår att FN-stadgan säger.

Bara för att svenska företag ska kunna tjäna pengar på muslimsk barbari. Inte är det mycket pengar det handlar om heller, nånstans kring 11 sketna miljarder om jag minns rätt, en spottloska i havet om man jämför med vad skattebetalare får betala för resultatet av dessa barbarers handlingar som vänstern nu gör allt för att ignorera så att saudierna inte blir arga. För vi ska komma ihåg att Saudiarabien och alla andra muslimska terrorsamhällen ÄR just muslimska, islamska, Saudiarabien och alla andra muslimska terrorländer har i allra högsta grad med islam att göra, precis lika mycket som all annan islam. 

Detta är någonting man ska komma ihåg när makten jiddrar om ”medmänsklighet” när de pekar finger på människor som är kritiska till massinvandringspolitiken. Hur trovärdiga är de när de pratar om att alla andra ska ”öppna hjärtan” hit och dit medan de själva frotterar sig med medeltida tyranner?

Annonser

Ett svar to “Socialdemokraterna åker till barbarerna för att legitimera barbarernas barbari”

  1. rostaratt (@rostaratt) Says:

    Saknar helt ord för det som sker.
    http://www.folketsdemonstration.se/


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: