Känslobaserad tankevurpa hos en fingerpekare

En flicka som ”är trött på” att bli ifrågasatt med problematiserande frågor klagar över att de som ställer de för henne obehagliga frågan om varför hemlöshet plötsligt blivet en sån modegrej. Det finns många som i sociala medier har ställt frågan om var engagemanget för hemlöshet plötsligt kommer när det inte funnits där förut då det bara handlade om de som var hemlösa redan innan den stora orkestrerade flyktinginvasionen..

Nu påstår hon att hon minsann även tidigare arbetat med hemlösa. Men det känslobaserade tankefelet hon gör när hon skriver ” var var ni för en månad sedan, för ett år sedan” (innan flyktinginvasionen) är att hon ställer frågan till helt fel personer. Ett sedvanligt sidsteppande från sakfrågan.

De som ifrågasätter normen ifrågasätter ju de facto alla dessa frivilliga som idag hjälper de som kommer. Var var DE ”för en månad sedan”, för ett år sedan? Var var kommunerna som idag är villiga att ösa andras pengar på hemlösa ”för en månad sedan, för ett år sedan”? Jag undrar vilka det är som ”gömmer sig bakom en fasad av medmänsklighet” egentligen.

2015-10-17_10-14-01

Annonser

2 svar to “Känslobaserad tankevurpa hos en fingerpekare”

  1. Kalle Says:

    Gillar uttrycket ”den orkestrerade invandringen” .Dock är den inte orkestrerad av Sverige men vi spelar gärna med i den melodin.

  2. Varg i Veum Says:

    Nej, jag tror inte heller den är orkestrerad av Sverige. Turkiets ledning är väl den troligaste kandidaten. Men eftersom jag gillar konspirationsteorier så håller jag dörren öppen för George Soros då han har en öppet deklarerad agenda att översvämma väst, Europa i första hand, med flyktingar.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: