30 000 unga män i år

Till dessa 30 000 ska läggas typ 100 000 flyktingar av alla sorter. Anledningen till de mestadels afghanska unga männen kommer nu är naturligtvis ett resultat av den invandringspolitik Sverige för. Man sänder signaler om att det är hit man ska komma. I internets tidevarv så har de redan kommande spridit om all lyx här. Jämförelsevis med afghanistan (eller vilket muslimskt land som helst) är Sverige ett bokstavligt paradis.

Ändå är sjuklövern ”chockade” över att det plötsligt väller in flyktingar och lycksökare över gränserna i en omfattning som tidigare inte skådats ”sen andra världskriget” (sen att de flesta flyttade hem igen efter kriget och byggde upp sina samhällen pratar vi naturligtvis inte om då det inte passar diskursen).

Det visar på en enorm inkompetens att inte ha förutsett detta.

Sveriges finansminister har gett upp totalt, hon vet att svensk ekonomi inte klarar av anstormningen som deras politik orsakat så hon börjar prata om att börja låna ännu mer pengar för att Sverige ska kunna fortsätta propagera för att ännu fler ska se hur enkelt det är att flytta just till Sverige och få ett liv man inte ens kunnat fantisera om. En annan socialist vill börja tvinga av arbetarna ännu mer pengar för att de ska kunna finansiera sin massinvandringspolitik. Ni vet den där som skulle betala era framtida pensioner eftersom den är så fenomenalt vinstgivande.

Det var nån ekonom som räknade ut att för varje 12 000 invandrare från muslimska länder (för det är dem det i praktiken handlar om) så ökar exporten med 7 miljarder per år. Fatta att nu med årets 100 000 invandrare kommer svensk export i någon harry pottersk framtid att öka med enorma summor, varje år!

Annonser
Publicerat i märkligt. 1 Comment »

Ett svar to “30 000 unga män i år”

  1. Argus Says:

    Att exporten ökar med invandring stämmer, export av skattebetalarnas pengar. För några år sedan rapporterades av migranterna skickade hem 12 miljarder kronor som bland annat kom att finansiera terrorism. Med tanke på att väldigt liten andel har hederliga jobb torde huvuddelen av dessa pengar komma ifrån allt för generösa bidrag.

    Ekonomen i fråga torde även ha kuggat i matte då hans siffror skulle innebära att varje individs andel i exporten skulle vara nära 50 000 kronor – i månaden.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: