Sverige tror inte riktigt på multikulturens påstådda härlighet, separerar folk från varandra

Nu ska det som bekant byggas tältläger eftersom Sverige i åratal gjort reklam för att det är hit man ska komma om man vill få permanent uppehållstillstånd och ett liv man ens inte kan drömma om i länder och kulturer de flyr ifrån. Ska bli intressant och se hur de alltid så tacksamma flyktingarna från MENA tar till sig detta. Herrgårdar har ju som bekant varit rena helveten.

Inrikesministern låter meddela att man kommer att separera de olika religionerna från andra eftersom man är rädd för att det blir bråk i den multikulturella tältbyn.

” I möjligaste mån ska olika religiösa grupper separeras för att undvika bråk

Verkar som man plötsligt tappat tron på det multikulturella experimentet och dess påstådda härlighet. Vi andra säger att det är förutsägbart, närmast liknas vid en naturlag, att man inte kan ta hit människor från främmande kulturer en massé från Långtbortistan och sen onaturligt blanda ihop dem i en gryta och tro att de delar de teoretiska föreställningarna om att de plötsligt lämnar det tankesätt, syn på livet och världen som de hela livet blivit ”indoktrinerade” med. Särskilt inte när de kommer i såna enorma antal under extremt kort tid. Att de assimileras till naiva drömmares fantasier.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: