Aftonbladet sprider hat mot ”högerextrema”

Idag mördade en tydligen pursvensk orch människor på en skola. Aftonbladet påstår att han hade ”högerextrema” åsikter. Vänstertabloiden har läst flashback, som alltid ligger före gammelmedia, och fått reda på vem gärningsmannen var och kan meddela för världen att Sverigedemokraterna är skyldiga till dessa mord och alla bränder på några flyktingboenden. Nu ska det bli intressant och läsa hathetsen mot SD som kommer att eskalera. Låt mig gissa att sveriges egen lilla byfåne Arnstad kommer med nåt sedvanligt om ”SDs terrorism” eller ”Precis som på 30-talet”. (*edit efter att ha kollat hans twitterflöde) Han började lite lugnt med detta:

2015-10-22_18-54-12

2015-10-22_18-56-13

Läste att Löfven hastade sig till skolan och då kunde vi snabbt konstatera att invandrare från en viss del av världen var offer och att det inte var SJS (Sudden jihad syndrome) Kanske kommer han att göra en Obama och kräva att det ska bli svårt att få tag på svärd? För vi vet ju alla att det är lättillgänligheten som är orsaken till att mord med knivar och svärd sker.

(länkarna till aftonbladet är naturligvis unvis-länkar så ingen risk att aftonbladet får några pengar när ni klickar på dem om ni tänker läsa det förutsägbara tramset)

Annonser

3 svar to “Aftonbladet sprider hat mot ”högerextrema””

 1. Argus Says:

  Jag tittade en stund, mot bättre vetande, på Aftonbladets lobbying av Alex Bengtsson där han hävdade att SD kampanjade för en folkomröstning MOT INVANDRINGEN. Det är naturligt för demokratiska länder att folkomrösta OM viktiga politiska kursändringar, något som Sverige skulle ha gjort för 25 år sedan om FLYKTING- OCH INVANDRINGSPOLITIKEN. Snacka om antidemokrat.

 2. Kalle Says:

  Varför går det inte att kopiera sidan till Facebook med egen kommentar ?

 3. Varg i Veum Says:

  Du tänker på en sån här ”delaknapp” så att man kan dela inlägget på facebook, twitter osv, som man gör med tidningsartiklar?
  Bra fråga, det borde jag ju ha. Jag hittar dock ingen sån widget i inställningarna.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: