Ointelligent av Sverigedemokraterna

Om det stämmer att Sverigedemokraterna har offentliggjort adresser till flyktingboenden, just nu när såna brinner lite här och där?, så är det väldigt ointelligent. Man borde vara intelligent nog att notera det blåser mer eller mindre hysteriska känslovindar i samhället just nu tack vare bränderna. Och nu den senaste orchens mord av oskyldiga människor.
Vill man testa gränserna för hur långt man kan gå innan sympatierna faller, eller vad är poängen? Jag är helt för att även politiker lyfter fram sånt som gärna göms undan i byråkratins kvarnar och synliggör sjuklöverpolitikernas, och deras fotsoldater tjänstemännens i olika myndigheter, förehavanden, men lite intelligens skadar inte när man gör det.

SDs ledning ska komma ihåg att den framgångsvåg utan motstycke i svensk historie de ridit på sen de kom in i riksdagen har de till största delen inte själva skapat med annat än att våga vara det enda oppositionspartiet mot massinvandringspolitiken och det multikulturella experimentet. Vilket de ska känna stolthet över. Resten har sjuklövern bidragit med iom. sitt oförblomerade hat mot SD. Sålunda är sympatierna flyktiga, Jag skulle vilja påstå att SD skulle försvinna fortare än kvickt om sjuklövern började behandla Sverigedemokrater som människor (ni vet såna där som är ”lika mycket värda” här i Sverige)

Människor i grupp är till största delen känslostyrda och enstaka i den gruppen går alltid över gränser. Därför bör man använda intelligens när man ska utnyttja folks känsloreflexer. Vilket ju är vad dagens politik öht. handlar om, och sjuklövern känner mycket väl till detta faktum.

Annonser
Publicerat i Politik. 1 Comment »

Ett svar to “Ointelligent av Sverigedemokraterna”

  1. Martn Says:

    SDs ledning måste överleva landsdagarna i november så därför låtsas de att de tuffat till sig i två månader. Oroa dig inte, efter november kommer allt vara som vanligt med SD – de nya socialliberalerna.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: