Twitterhycklaren Ali

Hos twittervänstern uppstod häromdagen sedvanligt kackel i hönsgården när några ”kulturpersonligheter” träffat Mikael Skilt, som jag förstått är vad twittervänstern kallar ”extremhöger”. De har naturligtvis ingen aning om varför mötet skedde, bara möten mellan personer som de anser inte ska mötas är ju upptakten förintelsen eftersom allting är ”precis som på 30-talet” idag.

Här är en som har rötter i kommunismen som förfasar sig över detta:

2015-10-24_08-57-20

Nu ska jag vara lite rasistisk mot twittervänstern. Alltså ”rasism” utefter deras definition av det där det är ”rasism” att håna och ogilla föreställningar, tankekonstruktioner, mentala förhållningssätt, sociala konstruktioner. Ogilla dessa såpass att man tycker att andra föreställningar, tankekonstruktioner, mentala förhållningssätt, sociala konstruktioner är mer ”värda”. Det som i andra sammanhang kallas ”kulturrasism”

Ali är satirisk när han skriver ”fint och mysigt” med det menar Ali naturligtvis på att det skulle vara någonting fel eller konstigt att människor människor möts, alltså när en människa som Ali hatar möter en som han kanske inte än hatar. Poängen är naturligtvis att köra med det barnsliga Guilt By Association (skuld genom sammankoppling) Vi såg det senast i fallet med Alexander Bard och Marcus Birro där twittervänstern gick sedvanlig vänsterbananas och startade hatdrev mot dem. Man kan säga att vår vän Ali här är ”kritiskt” och ”problematiserar” att människorna möttes. Han kan väl sägas ”ifrågasätta” detta möte med satir? Eller har jag fel?

Men bara nån dag senare så kommer denna människan då med nästa tweet där han tydligen ”glömt” bort sitt eget ifrågasättande för att kunna sprida ännu mer hat mot kulturskribenten. Han kallar Thomas Engströms svar på hans socialistiska kontrollbehov för ”efterhandskonstruktion”. Med detta menar Ali att Thomas Engström nu ”skäms” eller något och kommer med en ”efterhandskonstruktion” när allt han gör är att problematisera vänsterns guilt by associationtrams.

Men eftersom jag är expert på twittervänstern så tror jag inte att den gode Ali, som förövrigt är en sk ”makthavare” (minns julia caesar-debatten 😉 ) glömt sitt eget hat, han är twittervänster och som sådan hycklar man av ”naturen”:

2015-10-24_09-08-34

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: