Wolodarski: ”Det behövs sammanhållning”

Dagens Nyheters Wolodarski skriver om att det behövs ”sammanhållning” i Sverige. Detta är alltså en människa som förespråkar svenska gränsers avskaffande. På direkt fråga på TV, om han nu ens skulle svara, skulle han naturligtvis förneka såna idiotier, men i praktiken är det vad han förespråkar eftersom den världssynen och sk ”värderingar” han och liknande har säger att det är fel att ”utestänga” människor som vill bosätta sig i Sverige. Legalt eller illegalt har ingen betydelse, i alla fall när det handlar om vissa ”raser” av människor. Jag har svårt att tänka mig att såna som han skulle ödsla dyrbar propagandatext åt nån vit som ville ha ett bättre liv, säg från Sydafrika, och som beslöt sig för att ockupera en bit av någons privata mark trots att Sverige anser att vita i Sydafrika inte har asylskäl..

Med ”sammanhållning” menar han naturligtvis inte den knappa miljon som enligt opinionsundersökningar och i val är emot vidöppna gränser uitan dem som är hans ”vi” i PKs variant av ”vi och dom” -samhället. Sammanhållningen gäller bara hans ”oss”.

På slutet pratar han om att ”extremister” hatar ”kompromisser”. Detta kommer alltså från en typ av människa som själv vägrar kompromissa? Hur mycket har man kompromissat med väljarna som sett hur sammanhållningen, tilliten i samhället raserats tack vare sveriges extremistiska massinvandringspolitik?

Ett svar to “Wolodarski: ”Det behövs sammanhållning””

  1. Kevin Says:

    Kan vara bra att upplysa folk om att VidrigAwsky är jude (han med).


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: