Avhysning av illegala bosättare upprör

Nu har Malmö kommun bestämt sig att åtgärda problemet de själva skapat genom att särbehandla romer. Först tillåter man illegala bosättare att ockupera mark och sen när de blivit det problem mer sansade bedömare förutsåg de skulle bli börja avhysa bosättarna.

Föga förvånande klagar nån socialistisk organisation som älskar att spendera andras pengar att det är ”omänskligt” och kränker romers ”rättigheter” (att illegalt bosätta sig var de vill) och kräver att skattebetalarna ska betala för deras tillfälliga boenden medan de tigger här. De säger att kommunen gör skillnad på folk och folk, att romer därmed skulle ha mindre sk ”värde”.

Visst är det så att kommunen gör skillnad på folk och folk och de sätter olika sk ”värde” på människor. Romer har hittills ansetts vara mer ”värda” än normalt folk då de så enkelt får skapa illegala bosättningar överallt. De behöver inte följa lagar som vanligt folk. De har i socialisters ögon mer ”värde” som människor än andra som väljer att följa lagar och vanligt hyfs.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: