Snart är det nobelfest

Som bekant är det snart nobelfest dit nobelkommitén bjuder in vilket trash som helst. Eller, inte ”vilka som helst” för Sverigedeomkraternas väljare får inte representeras i festen. Det vore nämligen samma sak som att ”legitimera nazism” och ”rasism” om vi ska tro PK.

Men som vi alla vet har nobelkommitén inga problem att legitimiera religiös barbari i form av Saudiarabien. Nobelkommitén anser nämligen att det inte finns några som helst problem med att galna muslimska makthavare dömer 1000 piskrapp åt människor som säger någonting som galna muslimska makthavare uppfattar som negativt om en fantasi (islam) eller hugger diverse kroppsdelar av människor för att nån fantasi påstås vilja att man gör det för att de ”hädat” eller stulit någonting.

Jag skulle ha respekt för individerna i Nobelkommitén om de inte vore såna erbarmliga hycklare. Om de vågade stå för det de påstår sig stå för. Ni vet detta med ”alla människors lika värde” och ”ta avstånd” från ditten och datten. Uppenbart är att de bara ”tar avstånd” från ditten, men inte datten.

Jag vågar påstå, baserat på Nobelkommiténs faktiska handlingar,  att om det var opportunt så skulle de inte ge några nobelpris åt judar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: