Myten om att vissa länder ”tar emot” fler än EU

Hur ofta har vi inte hört att EU ska skämmas för att alla från MENA inte får bosätta sig i EU? Att muslimska närliggande länder ”tar emot” så många?

Jag har tidigare synliggjort detta trams om att de ”tar emot” fler och på så sätt framställs som mer ”värda” än EUs länder. Muslimska länder har länge ”tagit emot” sk ”palestinier” som de förvägrat fullständiga rättigheter just för att de anses vara ”palestinier”. Nu även några syrier som förmodligen trodde att om de flyr till ett land där deras barmhärtiga religion och likaledes barmhärtiga muslimer finns så kommer det att bli bra. Men tji fick de. Inte undra på att alla vill till det så förhatliga väst  och är sådär jätterasistiska bla. bla. bla.

En annan sak som jag funderat på är varför man väljer att föda barn när man vet, eller borde åtminstone veta att det inte kommer att ha nån bättre framtid om man själv inte ger det förutsättningar till barnet innan man skaffar ungen? Har inte barn något värde för såna människor?

Här är ett reportage från Jordanien, ett av alla muslimska länder som sådär medmänskligt tar emot flyktingar. Alltså länder där islam styr samhället i princip, islam med det där ”ramadan” ni vet..

2015-11-11_09-24-22

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: