Vita medelålders Ann Heberleins kränkthet

Ann Heberlein försvarar det kränkthetsindustriella komplexet med att minsann visa att ”inte bara religiösa är lättkränkta”. Hon menar på att vi alla har någonting som står oss kärt och det inte bara är hon som blir kränkt ifall någon säger någonting som hon inte tycker om.

Jadu Ann, vi har alla någonting ”heligt”. Och säkert blir en del ickereligiösa ”kränkta” också. Men vetduva? Om du blir kränkt så är problemet ditt, inte mitt. Det är du som tillverkar de känslor du känner och är den enda som kan ta ansvar för dem.

Ja, du ”tillverkar” dina kränkthetskänslor. Det är för dig en omedveten process då du förmodligen aldrig ägnat dig åt någon större självreflektion och frågat dig varför du känner dig kränkt av ord.

Vad vinner du på att gå omkring och vara kränkt? Det mest uppenbara är ju offerrollen. Du vill ha sympati, du vill bli ”sedd” och ”respekterad” och inte bli trampad på tårna enligt dina subjektiva föreställningar som alla måste ta hänsyn till. Av dina tidigare alster att döma så är du ganska bra på att kränka friskt för övrigt. Varför ska bara du och de du godkänner få kränka människ0r?

Detta, mina vänner, är vad det multikulturella experimentet producerat. Ett samhälle där kränkta styr tanken. Det tragiska med det är att barn indoktrineras till detta. De tror att ett samhälle måste vara ett där man innan man öppnar munnen måste gå igenom milslånga listor av saker som kan kränka någon.

 

Annonser

Ett svar to “Vita medelålders Ann Heberleins kränkthet”

  1. Kalle Says:

    Farligt farligt för vad tar man sig till efter att ha spelat ut kränkningskortet ? Som i Paris ?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: