Tillbaka från semester

Ifall någon till äventyrs undrat varför det varit så tyst på bloggen så beror det på att jag tagit semester från multikulturen ett par veckor och spenderat dem i centralamerika som inte anammat det multikulturella experimentet.

Vilken befrielse att träffa folk som är stolta över sitt ursprung och inte ger mycket för experimentet. Det bor många olika kulturer i centralamerika/karibien, men till skillnad från etniskt svenska teoretikers föreställningar så fungerar dessa kulturer sida vid sida. Den sk ”multikulturen” har inte uppstått genom folkförflyttningar av sociala ingenjörer som drivs av teoretiska modeller om verklighten och människor.

Jag har inte följt svensk katastrofpolitik alls under dessa veckor, men noterar fönöjt att den mer eller mindre organiserade flodvågen av flyktingar och ”flyktingar” tvingat makten att visa var deras gräns går. Miljöpartiskan grät tydligen när verkligheten mötte hennes romantiska känslor och fantasier som styrt svensk invandringspolitik de senaste decennierna.

Annonser

2 svar to “Tillbaka från semester”

  1. norrmannen65 Says:

    Välkommen tillbaka 🙂

  2. Varg i Veum Says:

    tack tack…


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: