Multikulturen i Södertälje

Sjuklöverns massinvandringspolitik har i sanning främjat multikulturen här i Södertälje. Tack vare den oansvariga invandringspolitiken så har det skuggsamhälle som finns i de länder därifrån dagens multikultur kommer ifrån även etablerat sig i Sverige. Och visst kan man säga att massinvandringspolitiken skapar arbete. Som till denna ”Fadi” som lever på att förmedla släktingars och vänners lägenheter på den svarta bostadsmarknaden. Fast han ”hjälper” människor enligt honom själv.

2015-12-22_20-51-36.png

Den importerade multikulturen förvandlar sakta men säkert det svenska samhället att bli mer likt länderna som dessa multikulturella människor flyr ifrån. Sverige blir internationellt helt enkelt.

Tack vare den oansvariga massinvandringspolitiken har man skapat ett samhälle där förtroendet för staten sakta men säkert sjunker bland människorna, hos de flesta multikulturella har förmodligen tilliten och förtroendet för samhället aldrig varit högt. Det är därför de fortsätter med sin klankultur så att de kan ta hand om varandra när myndigheterna inte klarar av det längre. Multikultur är i praktiken en kultur där man står sig själv närmast och det gäller att roffa åt sig åt sig själv och sin klan. Det dröjer nog inte länge innan svenska samhället anpassat sig till multikulturen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: