Hanif Bali, en finne i arslet…

Hanif Bali lever nog farligt hos moderaterna. Förmodligen ligger det rasism bakom att han får uttrycka sig så öppet som han gör när han synliggör och problematiserar den förda politiken. Han är ju en sån där invandrare och enligt normen som han synliggör blir det rasism att behandla honom som en ”vit”.

Frågan är hur länge moderaterna står ut. Är säker på att arbete pågår bakom kulisserna för att marginalisera honom och hans nålstick mot normen, som ju moderaterna skriver under på. Extra mycket svider det i PK-rumpan att vi ”främlingsfientliga” oftast håller med honom i hans klarsynthet.
Ta bara en sån självklar sak som att ifrågasätta vad Zlatans framgångar har med massinvandringen av flyktingar att göra? Han låter berätta någonting som jag inte visste om, det här med att Zlatans föräldrar ens inte var flyktingar då de kom till Sverige som arbetskraftsinvandrare under den tid då Sverige skrek efter arbetskraft. Under en tid då PK-normen låg i sin linda.

Läs gärna hans blogginlägg
Annonser

3 svar to “Hanif Bali, en finne i arslet…”

  1. Erik Says:

    Jo,men var fanns Bali när den den grandiose sociopaten från Täby satt i Rosenbad? Hör vi en kappa som vänder sig i vinden?

  2. Varg i Veum Says:

    Ja, du har en poäng Erik. Skumläste lite snabbt i hans blogg och vad han skrev när jättebabyn Reinfelt hade makten och man kan konstatera att vinden blåste åt ett annat håll då. Men vi ska komma ihåg att han är en politiker, såna vänder kapporna efter vinden av naturen.

  3. Erik Says:

    Så sant, så sant. Bör nog skruva ner mina förväntningar…..


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: