USAfobi vs islamofobi

Lyssnar man till twittervänsterns haranger så får vi lära oss att USA är orsaken till alla problem de kan fantisera ihop. De påstår gärna att de inte lider av en fobi mot USA och räknar upp alla krig som USA har varit med i. De kallar det inte fobi när muslimer och ”muslimer” känner fobi mot t.ex. amerikanska soldater som invaderat deras nation (ni vet en landplätt som de anser som sitt eftersom det finns streck på papper)

De räknar gärna upp några enstaka soldaters illgärningar och beskylle alla USAs soldater för att vara mördare, trots att de allra flesta soldater i USAs armé inte gjort en fluga, ännu mindre en muslim, förnär.

Så, låt oss jämföra fobier på det sätt som twittervänstern och radikala muslimer gör. När du sett uppräkningen så kan du fråga dig huruvida det existerar en ”fobi” mot islam.

 

Annonser

4 svar to “USAfobi vs islamofobi”

 1. xmaverickx Says:


  http://www.globalresearch.ca/the-united-states-global-military-crusade-1945/4610?platform=hootsuite
  Det är något mycket galet med er logik som vurmar för USA och Israel, och samtidigt motsätter er massinvandringen av muslimer till bland annat Sverige.
  DET ÄR KULTURMARXISTERNA I USA OCH ISRAEL SOM DRIVER MASSORNA HIT, OCH DE SVENSKA KULTURMARXISTERNA (TWITTERVÄNSTERN SOM NI KALLAR DEM) SOM HÅLLER ALLA PORTAR ÖPPNA FÖR DEM.

 2. Varg i Veum Says:

  Ni har fel.

 3. xmaverickx Says:

  I wish.
  http://pandawhale.com/post/10502/us-world-domination-tour-bombing-a-country-near-you
  Nu har som bekant denna turné nått Syrien för några år sedan (med den muslimske turnéledaren och Nobels fredspristagare Barack Hussein Obama i spetsen, som dock bara är en marionett), och folk drivs därifrån och hit och folk från andra ”oroshärdar” passar på att följa med strömmen.
  Och snart är det återigen dags att bomba Libyen. http://www.counterpunch.org/2015/08/21/lets-bomb-libya-again/
  Och återigen antagligen med den humanitära stormakten Sveriges hjälp.

 4. Kalle Says:

  Twittervänstern har förfinat sina angrepp till att bara gälla USAs banker som nu beskylls dels för Sovjets bildande dels för WWII. Att USAs banker låg bakom 9/11 anser den som självklart !


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: